+ Post New Thread
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
General EduGeek News/Announcements Thread, Site performance. in EduGeek Stuff; I am going to get us load balanced tomorrow, so hopefully that should sort out any connectivity problems we are ...
  1. #1

    Dos_Box's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Preston, Lancashire
    Posts
    9,910
    Thank Post
    596
    Thanked 2,164 Times in 989 Posts
    Blog Entries
    23
    Rep Power
    628

    Site performance.

    I am going to get us load balanced tomorrow, so hopefully that should sort out any connectivity problems we are currently having.
    That is all.

  2. #2
    Midget's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    In a Server Room cutting through a forest of Cat5e
    Posts
    1,298
    Thank Post
    5
    Thanked 59 Times in 49 Posts
    Rep Power
    39

    Re: Site performance.

    That's funny, i was about to comment about how the site is loading faster than normal

  3. #3

    Ric_'s Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    London
    Posts
    7,593
    Thank Post
    109
    Thanked 764 Times in 595 Posts
    Rep Power
    181

    Re: Site performance.

    Quote Originally Posted by Midget
    That's funny, i was about to comment about how the site is loading faster than normal
    I concur

  4. #4

    webman's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    North East England
    Posts
    8,406
    Thank Post
    639
    Thanked 961 Times in 661 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    324

    Re: Site performance.

    Somebody must have woken the hamster up

  5. #5

    Join Date
    May 2006
    Location
    West Bromwich
    Posts
    2,190
    Thank Post
    299
    Thanked 215 Times in 185 Posts
    Rep Power
    56

    Re: Site performance.

    i would like to pipe up to that effect as well

  6. #6

    john's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    London
    Posts
    10,528
    Thank Post
    1,496
    Thanked 1,050 Times in 919 Posts
    Rep Power
    303

    Re: Site performance.

    Yup agree seems better now than it had been, thanks for gettin the extra hamster.

  7. #7
    mark's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    3,966
    Thank Post
    248
    Thanked 49 Times in 45 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    46

    Re: Site performance.

    Phew! Usable again! Thanks Dad!

  8. #8

    GrumbleDook's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Gosport, Hampshire
    Posts
    9,932
    Thank Post
    1,339
    Thanked 1,782 Times in 1,105 Posts
    Blog Entries
    19
    Rep Power
    594

    Re: Site performance.

    Hey, DB ... all that waving chickens has worked ... I take it that it means you don't need the goat now?

  9. #9

    Dos_Box's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Preston, Lancashire
    Posts
    9,910
    Thank Post
    596
    Thanked 2,164 Times in 989 Posts
    Blog Entries
    23
    Rep Power
    628

    Re: Site performance.

    *I haven't done anything yet!*
    *Ah well*
    Thanks guys!

  10. #10

    mac_shinobi's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    9,754
    Thank Post
    3,265
    Thanked 1,052 Times in 973 Posts
    Rep Power
    365

    Re: Site performance.

    I was gonna say GM hamsters or you been giving them red bull again LOL

  11. #11
    mark's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    3,966
    Thank Post
    248
    Thanked 49 Times in 45 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    46

    Re: Site performance.

    Quote Originally Posted by Dos_Box
    *I haven't done anything yet!*
    *Ah well*
    Thanks guys!
    lol!

  12. #12

    john's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    London
    Posts
    10,528
    Thank Post
    1,496
    Thanked 1,050 Times in 919 Posts
    Rep Power
    303

    Re: Site performance.

    Maybe the hosts taken the dodgy network hardware out and opened the gate in Bulldog style So its now working fine.

  13. #13

    webman's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    North East England
    Posts
    8,406
    Thank Post
    639
    Thanked 961 Times in 661 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    324

    Re: Site performance.

    Or maybe the datacentre has been running on rfc1149

  14. #14
    mark's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    3,966
    Thank Post
    248
    Thanked 49 Times in 45 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    46

    Re: Site performance.

    Positive thinking - thatz my theory

  15. #15
    Midget's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    In a Server Room cutting through a forest of Cat5e
    Posts
    1,298
    Thank Post
    5
    Thanked 59 Times in 49 Posts
    Rep Power
    39

    Re: Site performance.

    Quote Originally Posted by webman
    Or maybe the datacentre has been running on rfc1149
    before I open it I'm going to assume this is Alan Cox's transmission of IP on pigeon

SHARE:
+ Post New Thread
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Better Performance - why ?
    By mattx in forum Wireless Networks
    Replies: 3
    Last Post: 8th August 2007, 05:25 PM
  2. performance issues with XP
    By tomscaper in forum Windows
    Replies: 15
    Last Post: 24th May 2007, 10:27 PM
  3. Server Performance
    By faza in forum Windows
    Replies: 17
    Last Post: 24th May 2006, 07:00 AM
  4. Performance
    By webman in forum ICT KS3 SATS Tests
    Replies: 4
    Last Post: 23rd May 2006, 07:53 PM
  5. Server Performance
    By faza in forum Hardware
    Replies: 1
    Last Post: 23rd May 2006, 07:31 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •