+ Post New Thread
Results 1 to 7 of 7
General Chat Thread, Is Google Search Working For You? in General; We have a problem with Google this morning: The search page comes up and we are able to enter search ...
  1. #1

    DaveP's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Can't talk now: The mother-ship is calling!
    Posts
    8,301
    Thank Post
    331
    Thanked 1,191 Times in 814 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    1064

    Is Google Search Working For You?

    We have a problem with Google this morning:

    The search page comes up and we are able to enter search terms in the in the box. The suggested search drop down works. However when we click "Google Search" nothing happens.

    Anyone else seeing this?

    Thanks.

  2. #2

    Michael's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Birmingham
    Posts
    8,941
    Thank Post
    232
    Thanked 1,510 Times in 1,206 Posts
    Rep Power
    328
    Try resetting the browser to defaults. No problems here this morning.

  3. Thanks to Michael from:

    DaveP (1st May 2012)

  4. #3

    DaveP's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Can't talk now: The mother-ship is calling!
    Posts
    8,301
    Thank Post
    331
    Thanked 1,191 Times in 814 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    1064
    Don't know what it was but it is working again now. How odd!

  5. #4

    Michael's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Birmingham
    Posts
    8,941
    Thank Post
    232
    Thanked 1,510 Times in 1,206 Posts
    Rep Power
    328
    I suppose if it affected many machines, it could of been a DNS issue.

  6. #5

    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Watford
    Posts
    845
    Thank Post
    355
    Thanked 89 Times in 65 Posts
    Rep Power
    42
    mine went a wee bit wobbly this morning

  7. #6

    DaveP's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Can't talk now: The mother-ship is calling!
    Posts
    8,301
    Thank Post
    331
    Thanked 1,191 Times in 814 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    1064
    I suppose it could have been a DNS issue with our ISP that they were able to spot and clean up fairly quickly.

  8. #7

    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Watford
    Posts
    845
    Thank Post
    355
    Thanked 89 Times in 65 Posts
    Rep Power
    42
    I've found a workaround - know everything and the problem need never arise again

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Replies: 35
    Last Post: 17th December 2010, 08:35 AM
  2. Replies: 5
    Last Post: 10th December 2010, 01:45 PM
  3. CC4 SR2 - Is it working for you?
    By rad in forum Network and Classroom Management
    Replies: 13
    Last Post: 16th September 2010, 09:05 PM
  4. Does thsi site work for you?
    By Simcfc73 in forum General Chat
    Replies: 1
    Last Post: 28th June 2010, 01:58 PM
  5. Is Atomic Learning unreliable for you ?
    By Richard_Finnigan in forum Educational Software
    Replies: 0
    Last Post: 27th February 2009, 10:07 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •