+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
General Chat Thread, Dreamscene in General; ...
  1. #1
    DaveMurphy's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Manchester
    Posts
    213
    Thank Post
    12
    Thanked 9 Times in 8 Posts
    Rep Power
    13

    Unhappy Dreamscene

    So since I've been on Vista I've always had Dreamscene running, I like the high tech blue squid effect, it worked fast and perfectly on my old graphics card. *Radeon™ X1950 PRO* but when that died and I got the *ATI HD 4870* its hated Dreamscene, it randomly shuts the PC off, just like the power cord has been unplugged. no BSOD nothing. All the drivers are installed for the new graphics card, and the old drivers are not installed. What's wrong with it? is there some sort of patch?

    Cheers

  2. #2
    Unvalidated User
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    37
    Thank Post
    8
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    11
    yeah its called windows 7 :P

    sorry had to get that out

  3. #3

    SYNACK's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    11,247
    Thank Post
    882
    Thanked 2,745 Times in 2,319 Posts
    Blog Entries
    11
    Rep Power
    785
    Did the new GPU come with any additional software or codecs, I had a similar issue when installing Nero onto a Vista Ultimate PC as it cooked the codecs. Had to kill some of the fancy ones which were incompatible with dreamscene and Windows in general.



SHARE:
+ Post New Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •