+ Post New Thread
Results 1 to 11 of 11
General Chat Thread, Accessing Edugeek with Firefox in General; It been working today and now I get this message whenever I try and visit the site in firefox 3.5.7 ...
  1. #1

    rush_tech's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Nottingham
    Posts
    1,408
    Thank Post
    111
    Thanked 265 Times in 201 Posts
    Rep Power
    194

    Accessing Edugeek with Firefox

    It been working today and now I get this message whenever I try and visit the site in firefox 3.5.7

    Prefetching is not allowed due to the various privacy issues that arise.

    Anyone else getting this??

    IE is fine

  2. #2

    sparkeh's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    6,752
    Thank Post
    1,278
    Thanked 1,651 Times in 1,106 Posts
    Blog Entries
    22
    Rep Power
    506
    FF 3.6 is fine here.

  3. #3
    Pyroman's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    1,200
    Thank Post
    433
    Thanked 140 Times in 105 Posts
    Rep Power
    73
    fine with FF 3.5.7

  4. #4

    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Kendal, Cumbria
    Posts
    604
    Thank Post
    57
    Thanked 67 Times in 44 Posts
    Rep Power
    40
    3.5.7 here and no probs.

  5. #5

    LeMarchand's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    The deepest pits of hell
    Posts
    2,178
    Thank Post
    303
    Thanked 332 Times in 236 Posts
    Rep Power
    141
    Fine with 3.5.7 here too.

  6. #6

    plexer's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Norfolk
    Posts
    13,615
    Thank Post
    648
    Thanked 1,618 Times in 1,448 Posts
    Rep Power
    421
    3.5.7 here and no probs.

    Ben

  7. #7

    rush_tech's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Nottingham
    Posts
    1,408
    Thank Post
    111
    Thanked 265 Times in 201 Posts
    Rep Power
    194
    That'll be just me then!!

    **Come back from lunch it appears to be OK now.

  8. #8

    sparkeh's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    6,752
    Thank Post
    1,278
    Thanked 1,651 Times in 1,106 Posts
    Blog Entries
    22
    Rep Power
    506
    Thinking about it I get the odd problem with FF and prefetching but seems to sort itself out.

  9. #9

    Michael's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Birmingham
    Posts
    9,262
    Thank Post
    242
    Thanked 1,568 Times in 1,250 Posts
    Rep Power
    340
    No problems here. You could try just re-installing it from scratch

  10. #10

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Bromley
    Posts
    283
    Thank Post
    15
    Thanked 21 Times in 21 Posts
    Rep Power
    17
    both 357 and 3.6 work fine here.

  11. #11

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Derbyshire
    Posts
    1,381
    Thank Post
    181
    Thanked 211 Times in 171 Posts
    Rep Power
    65
    about:config - network.prefetch-next is the only setting I can think of that might affect it but mine is set to true here (as it is by default) with no issues. Have you installed anything else to make prefetching more aggressive? Could it be a proxy cache?

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 16th November 2010, 01:35 PM
  2. [OPEN] Bug/Error: Links to other threads within Edugeek.net send me to the Edugeek Home Page
    By tazz in forum EduGeek.net Site Problems
    Replies: 9
    Last Post: 31st December 2009, 08:37 PM
  3. Accessing Network
    By faza in forum Wireless Networks
    Replies: 3
    Last Post: 20th March 2008, 10:06 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •