+ Post New Thread
Results 1 to 13 of 13
General Chat Thread, Can't get website, anyone else? in General; I can't seem to access www.bacp.co.uk Can anyone else give it a go and see if it loads please? I ...
  1. #1
    theeldergeek
    Guest

    Can't get website, anyone else?

    I can't seem to access www.bacp.co.uk

    Can anyone else give it a go and see if it loads please?

    I get a "non-authoritative" answer on 89.107.23.34 ; just wondering if the DNS servers I'm using (OpenDNS - 208.67.222.222/220) are cock?
    Last edited by theeldergeek; 29th December 2009 at 08:38 PM.

  2. #2


    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Northamptonshire
    Posts
    4,657
    Thank Post
    350
    Thanked 789 Times in 710 Posts
    Rep Power
    344

  3. 2 Thanks to kmount:

    CPLTD (29th December 2009)

  4. #3
    SC-UK's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    London
    Posts
    569
    Thank Post
    36
    Thanked 85 Times in 71 Posts
    Rep Power
    29
    Nope, can't get onto it either. Just sits there for ages trying but never goes anywhere.

  5. #4
    pritchardavid's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    South Ockendon, Thurrock, United Kingdom
    Posts
    932
    Thank Post
    18
    Thanked 64 Times in 58 Posts
    Rep Power
    25
    Nope, does not work for me either

  6. #5

    Michael's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Birmingham
    Posts
    8,941
    Thank Post
    232
    Thanked 1,510 Times in 1,206 Posts
    Rep Power
    328
    Definitely down. I'm using Google DNS.

  7. #6
    pritchardavid's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    South Ockendon, Thurrock, United Kingdom
    Posts
    932
    Thank Post
    18
    Thanked 64 Times in 58 Posts
    Rep Power
    25
    Yer using Google DNS has well, defo seems quicker than the default virgin media DNS servers

  8. #7

    DaveP's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Can't talk now: The mother-ship is calling!
    Posts
    8,301
    Thank Post
    331
    Thanked 1,191 Times in 814 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    1064
    Inaccessible for me also. Although I can ping the address? Can't browse to the resources using the returned IP address.

    Reply: Reply from 89.107.23.34: bytes=32 time=24ms TTL=55

    Included here because I wasn't sure what you were referring to when you said:

    ...I get a "non-authoritative" answer on...
    in the OP.
    Last edited by DaveP; 29th December 2009 at 08:52 PM. Reason: Add detail to the post.

  9. #8

    Michael's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Birmingham
    Posts
    8,941
    Thank Post
    232
    Thanked 1,510 Times in 1,206 Posts
    Rep Power
    328
    I don't think this is a DNS problem as pinging works 100%. There could well be an issue with the web server or host itself.

  10. #9
    theeldergeek
    Guest
    Quote Originally Posted by DaveP View Post
    Inaccessible for me also. Although I can ping the address? Can't browse to the resources using the returned IP address.

    Reply: Reply from 89.107.23.34: bytes=32 time=24ms TTL=55

    Included here because I wasn't sure what you were referring to
    C:\Users\me>nslookup www.bacp.co.uk
    DNS request timed out.
    timeout was 2 seconds.
    Server: UnKnown
    Address: 208.67.222.222

    Non-authoritative answer:
    Name: bacp.co.uk
    Address: 89.107.23.34
    Aliases: www.bacp.co.uk

  11. #10
    theeldergeek
    Guest
    Quote Originally Posted by kmount View Post
    Nice link, thanks.

  12. #11
    Optics's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    50
    Thank Post
    9
    Thanked 7 Times in 6 Posts
    Rep Power
    18
    First go it worked fine for me, two minutes later and it takes an age to load the page.

  13. #12
    leco's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    West Yorkshire
    Posts
    2,026
    Thank Post
    595
    Thanked 125 Times in 119 Posts
    Rep Power
    41
    Seems to be working now

  14. Thanks to leco from:


  15. #13
    theeldergeek
    Guest
    Quote Originally Posted by leco View Post
    Seems to be working now
    It's incredibly slow here, but I am getting the site now.

    And when I say slow, think snail crawling through tar!

    Anyway, thanks for the heads up

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. New website
    By fernt in forum EduGeek Joomla 1.5 Package
    Replies: 20
    Last Post: 11th November 2009, 12:27 PM
  2. display a website within another website
    By RabbieBurns in forum Web Development
    Replies: 14
    Last Post: 24th July 2009, 06:25 PM
  3. website
    By tomscaper in forum General Chat
    Replies: 18
    Last Post: 22nd January 2009, 04:20 PM
  4. We need a new website and I need help... please?
    By elsiegee40 in forum EduGeek Joomla 1.5 Package
    Replies: 9
    Last Post: 20th January 2009, 08:53 PM
  5. New website
    By Norphy in forum Web Development
    Replies: 8
    Last Post: 31st March 2006, 01:31 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •