+ Post New Thread
Results 1 to 10 of 10
General Chat Thread, Fasthosts in General; Ok, now you've all stopped sucking at your teeth or laughing is anyone using them and having problems this morning? ...
  1. #1

    TechMonkey's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    South East
    Posts
    3,286
    Thank Post
    225
    Thanked 405 Times in 302 Posts
    Rep Power
    162

    Fasthosts

    Ok, now you've all stopped sucking at your teeth or laughing is anyone using them and having problems this morning? A friends website is throwing up errors that I can't see reason for, parts of their support site is down and their support number fails. I'm hoping it is a known problem so they are on the case otherwise it is a website prob that I have to work out!

  2. #2

    mattx's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    9,240
    Thank Post
    1,058
    Thanked 1,068 Times in 625 Posts
    Rep Power
    740
    Sorry, just had to do this.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Fasthosts-fasthosts.jpg  

  3. Thanks to mattx from:

    TechMonkey (9th October 2009)

  4. #3

    TechMonkey's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    South East
    Posts
    3,286
    Thank Post
    225
    Thanked 405 Times in 302 Posts
    Rep Power
    162
    Yep ta was expecting that. It is a charity site that I tech support for. Trying to sort out alternative hosting but as ever time and money is an issue.

  5. #4
    dwhyte85's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Berkshire
    Posts
    1,216
    Thank Post
    156
    Thanked 146 Times in 131 Posts
    Rep Power
    102
    What sort of errors are they?

    I've had lots of fun issues prior with Fasthosts like permissions changing on my folders (presumably through a restore), the PHP.INI file being changed (removing my plug-ins) and my personal favourite a database fully removed with no prior warning and no backup being available, or at least that's what they'd told me.

  6. Thanks to dwhyte85 from:

    TechMonkey (9th October 2009)

  7. #5
    Messa's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Wolverhampton
    Posts
    301
    Thank Post
    67
    Thanked 29 Times in 25 Posts
    Rep Power
    21
    I've spoke to a few people I know who are on fast hosts and they haven't seen any errors.

    The issues pointed out by dwhyte85 don't sound promising...

    What errors are you getting?

  8. Thanks to Messa from:

    TechMonkey (9th October 2009)

  9. #6

    TechMonkey's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    South East
    Posts
    3,286
    Thank Post
    225
    Thanked 405 Times in 302 Posts
    Rep Power
    162
    Warning: require_once(//nas04ent/domains/c/cultivations.co.uk/user/htdocs/includes/version.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in \\fhnas01\domains\c\cultivations.co.uk\user\htdocs \includes\joomla.php on line 71

    Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '//nas04ent/domains/c/cultivations.co.uk/user/htdocs/includes/version.php' (include_path='.;C:\php5\pear') in \\fhnas01\domains\c\cultivations.co.uk\user\htdocs \includes\joomla.php on line 71

    The server did completely dissappear a second ago & I have reported it. So we shall see. The only worrying thing is that in the server config on my account dynamic site is unticked! The only other cause could be if they updated PHP as the site is still on an older version of Joomla.

  10. #7
    SteveBentley's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Yorkshire
    Posts
    1,431
    Thank Post
    119
    Thanked 263 Times in 189 Posts
    Rep Power
    72
    Quote Originally Posted by TechMonkey View Post
    Warning: require_once(//nas04ent/domains/c/cultivations.co.uk/user/htdocs/includes/version.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in \\fhnas01\domains\c\cultivations.co.uk\user\htdocs \includes\joomla.php on line 71

    Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '//nas04ent/domains/c/cultivations.co.uk/user/htdocs/includes/version.php' (include_path='.;C:\php5\pear') in \\fhnas01\domains\c\cultivations.co.uk\user\htdocs \includes\joomla.php on line 71

    The server did completely dissappear a second ago & I have reported it. So we shall see. The only worrying thing is that in the server config on my account dynamic site is unticked! The only other cause could be if they updated PHP as the site is still on an older version of Joomla.
    That looks like they've moved your site to a different storage area and joomla is still looking at the old path. Your scripts used to be on \\nas04ent and this is set up within the joomla config files as the installation path or similar (never installed joomla so I'm not sure on the specifics) but you've been moved to \\fhnas01 and so trying to include the file using require is failing.

    Pretty poor form if they've done that without telling you.
    Last edited by SteveBentley; 9th October 2009 at 10:35 AM.

  11. Thanks to SteveBentley from:

    TechMonkey (9th October 2009)

  12. #8

    Michael's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Birmingham
    Posts
    9,262
    Thank Post
    242
    Thanked 1,568 Times in 1,250 Posts
    Rep Power
    340
    I have to agree it looks like the site has been moved, or possibly restored to another server due to a failure. I used to host my website with Fasthosts but now I just have some domains with them. The hosting I moved shall I say, abroad...

  13. Thanks to Michael from:

    TechMonkey (9th October 2009)

  14. #9

    TechMonkey's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    South East
    Posts
    3,286
    Thank Post
    225
    Thanked 405 Times in 302 Posts
    Rep Power
    162
    Aha, I did not notice that, I was just looking at the files. Well spotted.

  15. #10

    TechMonkey's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    South East
    Posts
    3,286
    Thank Post
    225
    Thanked 405 Times in 302 Posts
    Rep Power
    162
    Sorted, thanks to all. That was it all up and running now

    Phew

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Fasthosts
    By AnnDroyd in forum Bad Experiences
    Replies: 21
    Last Post: 19th September 2008, 07:19 PM
  2. [News] Fasthosts Sued
    By DanW in forum Jokes/Interweb Things
    Replies: 8
    Last Post: 2nd September 2008, 01:10 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •