+ Post New Thread
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 41 of 41
General Chat Thread, Is anybody else getting "This site may harm you computer" when searching via google in General; slashdot here: Slashdot | Google Search Flagging Everything As Potentially Harmful...
  1. #31


    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    8,202
    Thank Post
    442
    Thanked 1,032 Times in 812 Posts
    Rep Power
    339

  2. #32

    maniac's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Kent
    Posts
    3,037
    Thank Post
    209
    Thanked 425 Times in 306 Posts
    Rep Power
    144
    Quote Originally Posted by torledo View Post
    looks like someone checked the APPLY ALL box. We've all been there.
    Not so far from the truth.

    Official Google Blog

    We periodically update that list and released one such update to the site this morning. Unfortunately (and here's the human error), the URL of '/' was mistakenly checked in as a value to the file and '/' expands to all URLs. Fortunately, our on-call site reliability team found the problem quickly and reverted the file. Since we push these updates in a staggered and rolling fashion, the errors began appearing between 6:27 a.m. and 6:40 a.m. and began disappearing between 7:10 and 7:25 a.m., so the duration of the problem for any particular user was approximately 40 minutes.

  3. #33

    GrumbleDook's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Gosport, Hampshire
    Posts
    9,922
    Thank Post
    1,332
    Thanked 1,774 Times in 1,101 Posts
    Blog Entries
    19
    Rep Power
    593
    erm ... has any seen Geoff today?

    Have they finally found his rogue connection to them?

  4. #34
    PEO
    PEO is offline
    PEO's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    2,093
    Thank Post
    457
    Thanked 150 Times in 95 Posts
    Rep Power
    71
    PFY must be hard at work on the google servers!!! Yep I got the same error message as the orig poster. I just closed the browser and started again

  5. #35

    Sylv3r's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Co. Durham
    Posts
    3,197
    Thank Post
    370
    Thanked 374 Times in 332 Posts
    Rep Power
    147

  6. #36
    IanT's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    @ the back of my server racks farting.....
    Posts
    1,891
    Thank Post
    2
    Thanked 118 Times in 109 Posts
    Rep Power
    59
    haha I had this earlier and then about 5mins later I had my MOTHER on the phone saying "My Laptop has a virus help!!!!"......................."No mother calm down its just a google thing, chill!!"................awwww mums

  7. #37

    powdarrmonkey's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Alcester, Warwickshire
    Posts
    4,859
    Thank Post
    412
    Thanked 777 Times in 650 Posts
    Rep Power
    182
    Hahaaa, total fail!

    In the revised blog post, Google clarified that they were responsible for introducing the mistake on the list today — accidentally adding “the URL of ‘/’ ” to the list — which caused all sites to be flagged as potentially harmful.

  8. #38

    RabbieBurns's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Sydney
    Posts
    5,512
    Thank Post
    1,320
    Thanked 469 Times in 306 Posts
    Blog Entries
    6
    Rep Power
    199

  9. #39
    Jacques's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Jeddah - Saudi Arabia
    Posts
    41
    Thank Post
    4
    Thanked 4 Times in 3 Posts
    Rep Power
    12
    Briefly saw that last night, then it was fixed.

    Never trust these HUMANS! You should see what they get upto in our school!!

  10. #40
    antoeknee's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    NW
    Posts
    210
    Thank Post
    0
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Rep Power
    15
    Was busy doing some searching when this happened.

    Bit puzzled at first but when my 2 other machines did the same it was likey a Google issue.

    Was fun to see that a search for Google can back with the error too.

    I have the student home page set to Google so was hoping that it would be sorted before Monday ir it was a quick change to the KIX file.

  11. #41

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Lancashire
    Posts
    110
    Thank Post
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    I found this other search engine - I think it's called YAHOO and it doesn't find any problems.

SHARE:
+ Post New Thread
Page 3 of 3 FirstFirst 123

Similar Threads

  1. Replies: 6
    Last Post: 22nd October 2008, 11:23 AM
  2. "Applying Computer Settings"
    By gshaw in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: 19th August 2008, 06:01 PM
  3. Replies: 6
    Last Post: 28th September 2006, 07:06 PM
  4. Logon Problems - "Applying Computer Settings"
    By mattpant in forum Windows
    Replies: 12
    Last Post: 14th August 2006, 02:37 PM
  5. Deleting or renaming "My Computer"
    By Benji1 in forum Windows
    Replies: 4
    Last Post: 8th July 2006, 08:39 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •