+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
General Chat Thread, HTTPS WAP sites in General; I have a Samsung G600 on the Virgin network. For ages I was happily accessing my Hotmail account and my ...
  1. #1
    WithoutMotive's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Wigan, UK
    Posts
    625
    Thank Post
    41
    Thanked 46 Times in 40 Posts
    Rep Power
    27

    HTTPS WAP sites

    I have a Samsung G600 on the Virgin network.
    For ages I was happily accessing my Hotmail account and my Google Calendar via WAP on my phone then, all of a sudden, I get the message "Request failed" whenever I go to these sites.

    I think I can rule out the phone because I've tried another SIM on another network and it works... so therefore can also rule out the sites.

    I've been in touch with Virgin and they say there's nothing wrong their end but I'm not convinced. It's really annoying because I found those sites very handy to use.

    So, the deal is at the moment that I can't access any secure WAP sites on my phone... no https sites, that is.

    Anyone else had this problem and, if so, did they manage to resolve it???

  2. #2
    WithoutMotive's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Wigan, UK
    Posts
    625
    Thank Post
    41
    Thanked 46 Times in 40 Posts
    Rep Power
    27
    *bump*
    Just in case

  3. #3

    Join Date
    May 2007
    Location
    Birmingham
    Posts
    169
    Thank Post
    9
    Thanked 45 Times in 36 Posts
    Rep Power
    27
    have you tried using your sim in another phone to see if the problems still there if it is

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Firefox can't log in to https sites
    By jamin100 in forum General Chat
    Replies: 8
    Last Post: 20th May 2014, 11:58 AM
  2. No https:// requests can get through
    By Scotmk in forum Windows
    Replies: 21
    Last Post: 20th October 2008, 05:43 PM
  3. Moodle and HTTPS
    By timbo343 in forum Virtual Learning Platforms
    Replies: 12
    Last Post: 24th January 2008, 04:07 PM
  4. https Question. . .
    By maniac in forum Web Development
    Replies: 7
    Last Post: 6th January 2008, 07:17 PM
  5. problems with D-Link WAP
    By paulpmp4 in forum Wireless Networks
    Replies: 6
    Last Post: 15th June 2006, 10:22 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •