+ Post New Thread
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27
General Chat Thread, Is edugeek messing about for anyone else? in General; Warning: Invalid argument supplied for foreach() in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code on line 46 I can't see multiple page threads ...
  1. #1
    Pyroman's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    1,287
    Thank Post
    465
    Thanked 156 Times in 115 Posts
    Rep Power
    75

    Is edugeek messing about for anyone else?

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code on line 46

    I can't see multiple page threads only the first page!

  2. #2

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Birmingham
    Posts
    807
    Thank Post
    29
    Thanked 36 Times in 24 Posts
    Rep Power
    27
    few, thought it was just my internet connection messing up again!

  3. #3

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Birmingham
    Posts
    807
    Thank Post
    29
    Thanked 36 Times in 24 Posts
    Rep Power
    27
    Thought it was just me. quick reply doesnt seem to work either

    Edit: scratch that, quick reply does work, it's just very slow on the refresh.

  4. #4
    Pyroman's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    1,287
    Thank Post
    465
    Thanked 156 Times in 115 Posts
    Rep Power
    75
    good, thought it was just me

  5. #5

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Birmingham
    Posts
    807
    Thank Post
    29
    Thanked 36 Times in 24 Posts
    Rep Power
    27
    seems to be fixed now anyway.

  6. #6

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    16,374
    Thank Post
    906
    Thanked 1,811 Times in 1,559 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    468
    Seems like others have had it

    Invalid argument supplied ....

  7. #7

    Gatt's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    6,820
    Thank Post
    883
    Thanked 685 Times in 454 Posts
    Rep Power
    505
    Non encountered this - but have noticed that the "Unread Posts from last visit" function seems to be missing?

  8. #8
    Pyroman's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    1,287
    Thank Post
    465
    Thanked 156 Times in 115 Posts
    Rep Power
    75
    is edugeek messing about for anyone else? keeps taking 3 or 4 refreshes to load the page

  9. #9
    SteveBentley's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Yorkshire
    Posts
    1,455
    Thank Post
    120
    Thanked 264 Times in 190 Posts
    Rep Power
    73
    I was getting "Connection Refused" not long ago.

  10. #10

    tech_guy's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    That little bit in the middle of Little Old England
    Posts
    8,162
    Thank Post
    1,924
    Thanked 1,358 Times in 748 Posts
    Blog Entries
    3
    Rep Power
    400
    Yeah, we've had a few blips this morning.

  11. #11
    Nedders's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    West Sussex
    Posts
    100
    Thank Post
    39
    Thanked 13 Times in 11 Posts
    Rep Power
    23
    in and out like the hokey cokey!!

  12. #12

    Ric_'s Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Boston, MA
    Posts
    7,601
    Thank Post
    110
    Thanked 771 Times in 599 Posts
    Rep Power
    183
    I believe that the Farcehosts server has gone a bit doolaly (again).

  13. #13
    Pyroman's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    1,287
    Thank Post
    465
    Thanked 156 Times in 115 Posts
    Rep Power
    75
    did edugeek change hosta after the last farce? or we still with fasthosts?

    getting a little better for me but still really slow on the page load

  14. #14

    Ric_'s Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Boston, MA
    Posts
    7,601
    Thank Post
    110
    Thanked 771 Times in 599 Posts
    Rep Power
    183
    Quote Originally Posted by Pyroman View Post
    did edugeek change hosta after the last farce? or we still with fasthosts?
    The site is currently balanced across the Farcehosts server and our new one - hence why it's not completely vanished.

  15. #15
    Pyroman's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    1,287
    Thank Post
    465
    Thanked 156 Times in 115 Posts
    Rep Power
    75
    Quote Originally Posted by Ric_ View Post
    The site is currently balanced across the Farcehosts server and our new one - hence why it's not completely vanished.
    take it it's the farcehosts side messing then?

    glad it's not my side anyways that's all i need today, the LA 'net connection messing about!



SHARE:
+ Post New Thread
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 15th May 2008, 02:26 PM
  2. Edugeek and BSF
    By monkeyx in forum BSF
    Replies: 16
    Last Post: 11th January 2008, 10:01 AM
  3. EduGeek Map
    By stephenleak in forum How do you do....it?
    Replies: 2
    Last Post: 24th April 2007, 09:10 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •