+ Post New Thread
Page 4 of 4 FirstFirst 1234
Results 46 to 51 of 51
General Chat Thread, Be Unlimited Internet in General; Have you set subnet mask and gateway according to the details given? The details were wrong on the information sheet ...
  1. #46

    webman's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    North East England
    Posts
    8,422
    Thank Post
    645
    Thanked 967 Times in 667 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    328
    Have you set subnet mask and gateway according to the details given? The details were wrong on the information sheet they sent out; but my netmask is 255.255.252.0, with a GW IP of 78.86.108.1.

  2. #47

    RabbieBurns's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Sydney
    Posts
    5,532
    Thank Post
    1,341
    Thanked 470 Times in 307 Posts
    Blog Entries
    6
    Rep Power
    200
    thats the exact same gateway as me.. I thought the gateway was the local exchange.. obviously not. Ive set a staitic ip for the atm0.1 interface with the 255.255.252.0 subnet mask.. added a route statement route 0.0.0.0 0.0.0.0 atm0.1

    should i change that to 0.0.0.0 0.0.0.0 78.86.108.1 ?

  3. #48

    webman's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    North East England
    Posts
    8,422
    Thank Post
    645
    Thanked 967 Times in 667 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    328

  4. #49

    RabbieBurns's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Sydney
    Posts
    5,532
    Thank Post
    1,341
    Thanked 470 Times in 307 Posts
    Blog Entries
    6
    Rep Power
    200
    Ill check them out at work in the morning cheers... spent the best part of the evening on the be forums theres a fair bit of conflicting advice there etc ..

    currently in the Be IRC channel (/me = geek yeh i know hehe) so will see if anyone theres got any ideas.

    Cheers

  5. #50

    mac_shinobi's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    10,052
    Thank Post
    3,583
    Thanked 1,123 Times in 1,025 Posts
    Rep Power
    377

    Netgear Router

    Quote Originally Posted by crc-ict View Post
    The badged speedtouch I got with my O2-branded Be connection about three months ago just died! And it was utter c*ap while it was alive to be honest. Worked OK for a couple of months, then started to lose sync very frequently, and finally carked it over a weekend away, so I came back to a router with only one light on on it.

    Connection now working much better (as it happens) with a salvaged Netgear DG834GT
    I just did the same as the speedtouch was crud ( it didnt die on me in that way ) but wireless kept dropping out regardless of how I configured it and wasnt impressed with the firewall and configuration options.

    Now got a netgear router and has been working fine since

  6. #51

    RabbieBurns's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Sydney
    Posts
    5,532
    Thank Post
    1,341
    Thanked 470 Times in 307 Posts
    Blog Entries
    6
    Rep Power
    200
    this was the thread the prompted me to get Be if anyone else is considering it ;p



SHARE:
+ Post New Thread
Page 4 of 4 FirstFirst 1234

Similar Threads

  1. unlimited dats plans
    By russdev in forum General Chat
    Replies: 5
    Last Post: 22nd April 2008, 10:30 AM
  2. This is what it could be like without no internet
    By timbo343 in forum General Chat
    Replies: 0
    Last Post: 20th April 2008, 12:12 PM
  3. [Website] How to fix the Internet
    By mighty.grey.eagle in forum Jokes/Interweb Things
    Replies: 1
    Last Post: 18th April 2008, 09:04 PM
  4. Can you update Internet mobile to Internet Explorer?
    By thegrassisgreener in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: 16th July 2007, 02:48 PM
  5. Replies: 12
    Last Post: 4th June 2007, 01:59 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •