+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
General Chat Thread, Anyone else having this issue? appinventor.mit.edu in General; When I go to the app inventor to download and install the software ( Setting Up App Inventor 2 | ...
  1. #1
    gtg93's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    306
    Thank Post
    176
    Thanked 40 Times in 32 Posts
    Rep Power
    15

    Anyone else having this issue? appinventor.mit.edu

    When I go to the app inventor to download and install the software (Setting Up App Inventor 2 | Explore MIT App Inventor), I get a red warning bar at the bottom saying IE is not supported and to use Chrome or Firefox... I'm not sure if this is supposed to display all the time or just if you're on the wrong browser.

    When I do install the software however, it still behaves like I'm using IE... User Agent settings in Chrome don't appear to have any config so I'm not sure if it's just me or there's something wrong with the compatibility of AppInventor and the latest version of chrome.

    edit - Links to setup (http://appinventor.mit.edu/explore/ai2/windows.html)
    Last edited by gtg93; 1st July 2014 at 09:14 AM.

  2. #2
    gtg93's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    306
    Thank Post
    176
    Thanked 40 Times in 32 Posts
    Rep Power
    15
    OK, I think this is me being an idiot... Did AppInventor used to be a local install, as appose to a "cloud" based app?

    Is an offline version available? I've come across AiLiveComplete! | Free software downloads at SourceForge.net - has anyone used it?

  3. #3

    Danp's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    1,446
    Thank Post
    78
    Thanked 168 Times in 148 Posts
    Rep Power
    147
    Our ICT teacher has had this issue and also mentioned some other teachers she knows also have had issues.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Anyone else having major issues with ParentMail?
    By localzuk in forum General Chat
    Replies: 15
    Last Post: 27th November 2013, 03:54 PM
  2. Eclipse hosted - anyone else have speed issues?
    By Max_Power in forum Educational Software
    Replies: 9
    Last Post: 22nd May 2013, 01:25 PM
  3. Kirkless Internet... anyone else having issues?
    By RichB in forum General Chat
    Replies: 4
    Last Post: 7th February 2013, 11:27 AM
  4. Replies: 20
    Last Post: 24th September 2011, 12:51 PM
  5. Replies: 3
    Last Post: 9th September 2008, 06:23 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •