+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
General Chat Thread, Cd30 fault in General; I've got a company van (vauxhall combo). Inside I have the standard cd30. Got into it today and music is ...
  1. #1

    Join Date
    Apr 2014
    Location
    Barnstaple
    Posts
    2
    Thank Post
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Cd30 fault

    I've got a company van (vauxhall combo). Inside I have the standard cd30. Got into it today and music is playing but no buttons work. Cannot even turn it up, down or off let alone change station. Can anyone advise?

  2. #2

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Worthing, West Sussex
    Posts
    868
    Thank Post
    19
    Thanked 74 Times in 69 Posts
    Rep Power
    34
    Hmm, sounds to me like some sort of microcontroller 'crash'.

    If it were mine, my first try would be to disconnect the power for 30 seconds or so before reconnecting. You can do this either by finding and pulling the radio fuse (maybe in the engine bay fusebox) or pulling it out and disconnecting the cables. HOWEVER - as it's a company vehicle, they might not take kindly to you doing that, especially if it breaks it further. Also, you will need access to a radio code to get it working once you've power cycled. Might be worth checking if anyone has it before attempting.

  3. Thanks to crc-ict from:

    Simonh64 (23rd April 2014)

  4. #3

    Join Date
    Apr 2014
    Location
    Barnstaple
    Posts
    2
    Thank Post
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Thanks for the advice. Took the cables out of CD player for 30 seconds and all works fine again. Can now listen to my Whitney Houston out loud

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. !! HELP !! BEEPING PDC - RAID FAULT
    By SYSMAN_MK in forum Hardware
    Replies: 8
    Last Post: 25th January 2008, 08:55 AM
  2. Fault Reporting - Beyond IT
    By TechMonkey in forum How do you do....it?
    Replies: 6
    Last Post: 17th February 2007, 11:01 PM
  3. SIMS Net faults
    By speckytecky in forum MIS Systems
    Replies: 3
    Last Post: 1st November 2006, 06:55 PM
  4. Strange mouse/keyboard fault
    By SimpleSi in forum Hardware
    Replies: 4
    Last Post: 12th June 2006, 12:12 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •