+ Post New Thread
Results 1 to 8 of 8
General Chat Thread, Our ISP Are Having Problems With Google in General; Some users on HGfL are having problems with Google [Reported to The Helpdesk and confirmed: HGfL are investigating] Entering a ...
  1. #1

    DaveP's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Can't talk now: The mother-ship is calling!
    Posts
    8,324
    Thank Post
    331
    Thanked 1,195 Times in 817 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    1065

    Our ISP Are Having Problems With Google

    Some users on HGfL are having problems with Google [Reported to The Helpdesk and confirmed: HGfL are investigating]

    Entering a search in Google will either spawn many blank pages or it will display a CAPTCHA authentication page before results are displayed [not all users are affected]

    Anyone else [outside HGfL] seeing this?

  2. #2
    themightymrp's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Leeds, West Yorkshire
    Posts
    949
    Thank Post
    177
    Thanked 180 Times in 155 Posts
    Rep Power
    43
    No problems here (Virgin Media). It could be they are tinkering with the SSL intercept features of their web filter? We had to change stuff with our Bloxx filter because Google have started using https for searches

  3. #3

    DaveP's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Can't talk now: The mother-ship is calling!
    Posts
    8,324
    Thank Post
    331
    Thanked 1,195 Times in 817 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    1065
    Quote Originally Posted by themightymrp View Post
    ...It could be they are tinkering with the SSL intercept features of their web filter?...
    Haven't been told: Just that they are investigating.
    Last edited by DaveP; 11th February 2014 at 12:36 PM. Reason: Correct formatting error.

  4. #4


    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    1,085
    Thank Post
    137
    Thanked 194 Times in 136 Posts
    Rep Power
    146
    Quote Originally Posted by DaveP View Post
    Some users on HGfL are having problems with Google [Reported to The Helpdesk and confirmed: HGfL are investigating]

    Entering a search in Google will either spawn many blank pages or it will display a CAPTCHA authentication page before results are displayed [not all users are affected]

    Anyone else [outside HGfL] seeing this?
    Yes, have both of those here, Welwyn Garden City, only two users affected at the moment, but thanks for that anyway.

  5. #5

    john's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    London
    Posts
    10,440
    Thank Post
    1,468
    Thanked 1,035 Times in 908 Posts
    Rep Power
    299
    Google fine here, sounds like your ISP is straining google so its safety features are coming into play with the Captacha image that usually kicks in when your all hitting it off 1 IP and it assumed its under attack / automated shizzle. Give ita few hrs it will calm down.

  6. #6

    DaveP's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Can't talk now: The mother-ship is calling!
    Posts
    8,324
    Thank Post
    331
    Thanked 1,195 Times in 817 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    1065
    Herts IT Support have posted and update: They believe it might IE9 only [Re: Multiple blank pages opened upon entering a search]

  7. #7


    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    1,085
    Thank Post
    137
    Thanked 194 Times in 136 Posts
    Rep Power
    146
    Still getting this on my laptop and RDS session, and had loads of calls about it. Tried it on an IE 10 install, had the CAPTCHA letters submission page but didn't go as far as the multiple tabs/pages opening. Someone saw me using the pc and decided they had to use it 'Quickly, just to check something'.

    Same when I go in the kitchen to wash the cups, someone else always wants to get to the sink.

    I'll check with the Grid later today.

  8. #8

    DaveP's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Can't talk now: The mother-ship is calling!
    Posts
    8,324
    Thank Post
    331
    Thanked 1,195 Times in 817 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    1065
    Updated information from HGfL:

    It appears that unfortunately there are performance issues this morning. Users have reported getting “The filtering service is currently unavailable” messages. This is currently with Updata. I’ll update you on this post.
    Link: Internet Issues | HICS

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Problem with Google Apps and our Accounting software
    By caffrey in forum How do you do....it?
    Replies: 11
    Last Post: 5th July 2013, 07:50 AM
  2. Having problems with NetSupport School
    By tb2571989 in forum Network and Classroom Management
    Replies: 13
    Last Post: 22nd June 2010, 10:34 AM
  3. Problem with Google Documents
    By oalcock in forum Internet Related/Filtering/Firewall
    Replies: 0
    Last Post: 29th September 2009, 12:42 PM
  4. Anyone else having problems with AVG Network Edition?
    By AngryTechnician in forum Windows
    Replies: 0
    Last Post: 9th January 2009, 11:22 AM
  5. Problems with Google Earth
    By Dos_Box in forum Educational Software
    Replies: 8
    Last Post: 19th August 2005, 02:32 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •