+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
General Chat Thread, Random auto config script, toolbars and software in General; Not sure where this should go. On a couple of our admin machines I've noticed the auto config script option ...
  1. #1

    X-13's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    /dev/null
    Posts
    8,862
    Thank Post
    589
    Thanked 1,903 Times in 1,316 Posts
    Blog Entries
    19
    Rep Power
    805

    Random auto config script, toolbars and software

    Not sure where this should go.

    On a couple of our admin machines I've noticed the auto config script option is checked in IE. It's set to "mjs123" and no amount of google is shedding any light on it.

    There was also a lot of software installed, seemingly for games, speedy PC pro [referenced from ANOTHER machine] as well as changes to the default search engine [delta search] and adware/PUP u can't do anything about [insufficient privileges]

    Should I be worried about this?

  2. #2
    CAM
    CAM is offline

    CAM's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Burgh Heath, Surrey
    Posts
    4,022
    Thank Post
    803
    Thanked 346 Times in 270 Posts
    Blog Entries
    60
    Rep Power
    278
    Are you able to see what is in the script and give a file path?

  3. #3

    X-13's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    /dev/null
    Posts
    8,862
    Thank Post
    589
    Thanked 1,903 Times in 1,316 Posts
    Blog Entries
    19
    Rep Power
    805
    Quote Originally Posted by CAM View Post
    Are you able to see what is in the script and give a file path?
    Nope. All it says is "mjs123" and a full search for it brings up nothing.

    It's either a script that does something then deletes itself [is that even possible?] Or it's left over from something else that installed.

  4. #4
    CAM
    CAM is offline

    CAM's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Burgh Heath, Surrey
    Posts
    4,022
    Thank Post
    803
    Thanked 346 Times in 270 Posts
    Blog Entries
    60
    Rep Power
    278
    Might be an old connection settings policy still in force on your network, check your GPOs. I use a script sitting on an LA server and have this box filled (though it is a URL).

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. using the 'auto configuration Scripting' in IE
    By Liam in forum How do you do....it?
    Replies: 9
    Last Post: 25th October 2007, 01:34 PM
  2. Deploying desktop images and software
    By StewartKnight in forum Network and Classroom Management
    Replies: 19
    Last Post: 20th May 2007, 07:51 AM
  3. Auto discovery for printers and shares
    By Jon in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: 6th December 2006, 11:29 AM
  4. Using Bandwith And Software
    By nuttygeek in forum Windows
    Replies: 9
    Last Post: 6th October 2005, 12:39 PM
  5. More focus on RIS and Software Deployment
    By ajbritton in forum Comments and Suggestions
    Replies: 4
    Last Post: 5th September 2005, 11:41 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •