+ Post New Thread
Results 1 to 7 of 7
General Chat Thread, IE 10 WSUS - Have you? in General; Have you dared push out IE10 yet? if so how did it go?...
  1. #1

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Staffordshire
    Posts
    111
    Thank Post
    31
    Thanked 15 Times in 9 Posts
    Rep Power
    16

    IE 10 WSUS - Have you?

    Have you dared push out IE10 yet? if so how did it go?

  2. #2
    fairm010's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    C:/Windows/System32/
    Posts
    1,177
    Thank Post
    47
    Thanked 152 Times in 133 Posts
    Rep Power
    46
    Not yet, havent got the time for that at the moment! Planning to on a Win 7 push im doing at Easter on one of our primaries!

  3. #3

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    15,957
    Thank Post
    886
    Thanked 1,700 Times in 1,477 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    448
    Not yet, its a hassle with the proxy server settings. We are changing to transparent proxy so when that happens i will do it.

  4. #4
    Guest

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3,754
    Thank Post
    1,458
    Thanked 490 Times in 375 Posts
    Rep Power
    0
    IE 10 is not supported for SIMS .net reporting until the SIMS Summer release.

    Interesting as Win 8 is supported from Spring and comes with IE 10 as default...

  5. Thanks to Rawns from:

    One_Minute_Hero (22nd March 2013)

  6. #5

    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Edinburgh
    Posts
    109
    Thank Post
    4
    Thanked 21 Times in 14 Posts
    Rep Power
    14
    Tried pushing IE10 out via wsus to a test lab fails to complete installation. Pushes out to clients but I still need to manually shutdown clients to complete install, rubbish.

  7. #6
    Trapper's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Birmingham
    Posts
    1,192
    Thank Post
    74
    Thanked 143 Times in 116 Posts
    Rep Power
    93
    Rolled it back at one of my schools. Whacking great white gap on every page with a Flash element.

    Rolled back to IE9 - error gone!

  8. #7

    localzuk's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Minehead
    Posts
    17,684
    Thank Post
    516
    Thanked 2,453 Times in 1,899 Posts
    Blog Entries
    24
    Rep Power
    833
    We're sticking with IE9 until we go in one giant lump to IE10. I've got enough issues already without adding IE10 into the mix. (It messes up Frog, for example).

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Netsupport School (how have you set it up?)
    By Halfmad in forum Network and Classroom Management
    Replies: 18
    Last Post: 30th January 2013, 10:10 AM
  2. have you ever given this some thought?
    By alexknight in forum Other Stuff
    Replies: 16
    Last Post: 1st November 2008, 10:51 PM
  3. Pinnacle Studio 10 - how do you deploy it?
    By tarquel in forum Windows
    Replies: 8
    Last Post: 21st February 2007, 04:53 PM
  4. Urgent Help!!! Year 10 folders have been deleted
    By StewartKnight in forum Windows
    Replies: 37
    Last Post: 9th December 2005, 08:22 PM
  5. Have you joined TES yet
    By StewartKnight in forum General Chat
    Replies: 10
    Last Post: 7th October 2005, 12:52 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •