+ Post New Thread
Results 1 to 2 of 2
General Chat Thread, Moped/scooter problem HELP in General; I have a very unreliable 08 Peugeot v-clic that is driving me mad. It will not start form the electric ...
  1. #1

    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    1
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Moped/scooter problem HELP

    I have a very unreliable 08 Peugeot v-clic that is driving me mad. It will not start form the electric but starts well from the kick start (always been like this despite new plugs, starter motor, etc) The current problem is that once it has started as soon as i twist the throttle the engine dies. I have tried leaving it to "warm up" for 10-15 mins and it has made no difference. I fitted a new plug and it is still the same. Anyone have any ideas whats wrong with it before set fire to the heap of junk and buy a vespa?

    Thanks in advance

  2. #2
    Ryno's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    122
    Thank Post
    36
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by mummyonamoped View Post
    I have a very unreliable 08 Peugeot v-clic that is driving me mad. It will not start form the electric but starts well from the kick start (always been like this despite new plugs, starter motor, etc) The current problem is that once it has started as soon as i twist the throttle the engine dies. I have tried leaving it to "warm up" for 10-15 mins and it has made no difference. I fitted a new plug and it is still the same. Anyone have any ideas whats wrong with it before set fire to the heap of junk and buy a vespa?

    Thanks in advance
    Hi,

    Dont they usually have like a relay in were the battery is? I no i had a speedfight when i was 16 and the electric start would not work and this was the problem.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. OWA Authentication Problems HELP!!
    By mmoseley in forum Wireless Networks
    Replies: 3
    Last Post: 21st September 2008, 06:02 PM
  2. CC3 - Printers - Strange Problem - HELP
    By vlan2 in forum Network and Classroom Management
    Replies: 0
    Last Post: 10th August 2008, 07:49 AM
  3. OWA problem!!! help!
    By kevin in forum Windows
    Replies: 6
    Last Post: 31st March 2007, 07:19 PM
  4. IIS 6 Problem - HELP
    By Nij.UK in forum Windows
    Replies: 0
    Last Post: 7th February 2007, 12:01 PM
  5. DHCP problem HELP!!!!
    By wesleyw in forum Windows
    Replies: 5
    Last Post: 27th July 2006, 02:33 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •