+ Post New Thread
Results 1 to 8 of 8
Enterprise Software Thread, New email addresses Exchange 2010 in Technical; I've been tasked with changing our default email addresses from firstname.lastname@myschool.com to username@myschool.com I have changed the Email address policies ...
  1. #1
    Mr.Ben's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    A Pirate Ship
    Posts
    942
    Thank Post
    182
    Thanked 158 Times in 126 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    65

    New email addresses Exchange 2010

    I've been tasked with changing our default email addresses from firstname.lastname@myschool.com to username@myschool.com

    I have changed the Email address policies to give a user the additional SMTP address and set this as the main reply address. Internally the new addresses work correctly, but external mail isn't getting through to the new addresses. There are no failed delivery reports or anything of a useful nature :-(

    Email is still flowing if it is sent to the old address - is there anything that I have missed or should have set up/restarted?
    Last edited by Mr.Ben; 8th August 2012 at 09:52 AM.

  2. #2

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Essex
    Posts
    2,144
    Thank Post
    1
    Thanked 326 Times in 316 Posts
    Rep Power
    77
    Nope, unless you have a Sync whereby proxy addresses nned to be sync'ed with a gateway or 3rd party?

    Check MT Logs and up the Connector logging to verbose and repro the issue.

  3. Thanks to sukh from:

    Mr.Ben (8th August 2012)

  4. #3
    achedgy's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Somerset
    Posts
    208
    Thank Post
    43
    Thanked 39 Times in 34 Posts
    Rep Power
    24
    That is a bit strange, will have a look at mine later and see what the problem could be, sounds like a filtering rule...

  5. Thanks to achedgy from:

    Mr.Ben (8th August 2012)

  6. #4
    Mr.Ben's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    A Pirate Ship
    Posts
    942
    Thank Post
    182
    Thanked 158 Times in 126 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    65
    Quote Originally Posted by achedgy View Post
    That is a bit strange, will have a look at mine later and see what the problem could be, sounds like a filtering rule...
    It's very strange :-) however most things here are - 7 weeks in and lots of 'issues' are being discovered. I would have loved some paperwork!

    Roll on the move to Office 365 (This change was one of my prerequisites to doing it - getting staff used to the new email addresses before migrating)

  7. #5
    Mr.Ben's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    A Pirate Ship
    Posts
    942
    Thank Post
    182
    Thanked 158 Times in 126 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    65
    Solved!

    A restart of the exchange server has sorted it.

  8. #6
    Mr.Ben's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    A Pirate Ship
    Posts
    942
    Thank Post
    182
    Thanked 158 Times in 126 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    65
    Bump this as the problem is back :-( Where would I find/enable the MT logs?

  9. #7

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Essex
    Posts
    2,144
    Thank Post
    1
    Thanked 326 Times in 316 Posts
    Rep Power
    77
    what ndr do you get?

  10. #8
    Mr.Ben's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    A Pirate Ship
    Posts
    942
    Thank Post
    182
    Thanked 158 Times in 126 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    65
    I don't get any non delivery reports!

    It seems that the emails just aren't being added to the database

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Exchange 2010 - mail aliases / email addresses
    By jonathanhaddock in forum Internet Related/Filtering/Firewall
    Replies: 23
    Last Post: 18th January 2012, 09:28 AM
  2. [Website] Get a new email address!
    By jon_Walsh in forum Jokes/Interweb Things
    Replies: 0
    Last Post: 26th November 2011, 08:33 AM
  3. New Server for Exchange 2010 (500 users)
    By RabbieBurns in forum Enterprise Software
    Replies: 16
    Last Post: 31st August 2011, 04:18 AM
  4. Unable to find email address - Exchange 2007
    By DarrenShan in forum Enterprise Software
    Replies: 4
    Last Post: 1st March 2011, 11:56 AM
  5. New Email Address
    By Geoff in forum General Chat
    Replies: 0
    Last Post: 5th July 2007, 08:04 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •