+ Post New Thread
Results 1 to 5 of 5
Enterprise Software Thread, Restoring Exchange 2010 using Backup Exec 2010 in Technical; We're backing up our Exchange databases with Backup Exec. The backup completes fine, but we are unable to restore anything. ...
  1. #1

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    181
    Thank Post
    4
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    14

    Restoring Exchange 2010 using Backup Exec 2010

    We're backing up our Exchange databases with Backup Exec. The backup completes fine, but we are unable to restore anything. Fortunately, I don't need to at the moment, but we could in future.

    Errors include:
    V-79-57344-898 - Backup Exec attempted to restore an Exchange database according to the job settings. The Exchange server was not found
    V-79-57344-905 - The resource credentials for the restore job were unable to create a role assignment for ApplicationImpersonation.
    V-79-57344-766 - Cannot log on to MAPI with the specified credentials. Review the resource credentials for the job, and then run the job again.

    Has anyone experienced this kind of problem and found a solution? We're potentially going to have to replace our backup software to get around this.

  2. #2

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Essex
    Posts
    2,137
    Thank Post
    1
    Thanked 326 Times in 316 Posts
    Rep Power
    77
    Seems like an issue with the credentials, have you seen the backupexec documentation?

  3. #3

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    181
    Thank Post
    4
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    14
    The backup and restore jobs are running with the domain administrator account, so that should be ok, shouldn't it?

  4. #4

    Domino's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Bromley
    Posts
    4,126
    Thank Post
    215
    Thanked 1,255 Times in 786 Posts
    Blog Entries
    4
    Rep Power
    505
    You might just wanna check in the RBAC that the admin account has the required access.

    it also needs a mailbox associated with it - the requirements in full are here; Enterprise Support - Symantec Corp. - Exchange 2010 restore fails due to Application Impersonation error.

  5. #5

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Essex
    Posts
    2,137
    Thank Post
    1
    Thanked 326 Times in 316 Posts
    Rep Power
    77
    Check the above link posted by Domino

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Backup Exec 2010 reports corruption in Exchange Mail Store.
    By RabbieBurns in forum Enterprise Software
    Replies: 7
    Last Post: 15th August 2011, 02:09 PM
  2. Replies: 3
    Last Post: 27th June 2011, 10:01 AM
  3. Using Backup Exec 2010 to backup more than 1 server
    By Podge in forum Windows Server 2008 R2
    Replies: 26
    Last Post: 13th May 2011, 07:45 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 10th December 2010, 10:40 AM
  5. Backup exec 2010 + exchange
    By mrbios in forum Windows Server 2008 R2
    Replies: 7
    Last Post: 24th July 2010, 06:44 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •