+ Post New Thread
Results 1 to 2 of 2
Enterprise Software Thread, Exchange 2010 - Critical error web page isn't loading correctly in Technical; Hi Guys, Any one had the below error message with ms exchange 2010? We hav just installed it and our ...
  1. #1

    Join Date
    May 2011
    Location
    United Kingdom
    Posts
    551
    Thank Post
    134
    Thanked 19 Times in 19 Posts
    Rep Power
    12

    Exchange 2010 - Critical error web page isn't loading correctly

    Hi Guys,

    Any one had the below error message with ms exchange 2010? We hav just installed it and our finding our feet with it so forgive any basic questions. The error displays when clicking on either see options or create new inbox rule.

    Once the message has displayed buttons become un responsive in the window and the page has to be reloaded. This has been experienced in safari and chrome.


    The Web page isn't loading properly. Please reload the page by refreshing your Web browser.
    Technical Information: Uncaught TypeError: Cannot call method 'getElementsByTagName' of undefined
    The entire error report is listed below: Hide Report
    Client Information
    ------------------
    User Agent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_8_0) AppleWebKit/535.11 (KHTML, like Gecko) Chrome/17.0.963.56 Safari/535.11
    CPU Class: undefined
    Platform: MacIntel


    Many Thanks
    Last edited by tj2419; 23rd February 2012 at 09:59 PM. Reason: Extra information

  2. #2

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Essex
    Posts
    2,144
    Thank Post
    1
    Thanked 326 Times in 316 Posts
    Rep Power
    78
    Are you doing this via OWA? If yes ave you tried other browsers?>



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Outlook Web App - Exchange 2010 - Public Groups
    By rh91uk in forum Enterprise Software
    Replies: 7
    Last Post: 26th February 2012, 08:44 PM
  2. Exchange 2010 relay error
    By Jobos in forum Enterprise Software
    Replies: 13
    Last Post: 23rd March 2011, 09:56 PM
  3. Searching is slow in Outlook Web App (Exchange 2010)
    By adamf in forum Windows Server 2008 R2
    Replies: 0
    Last Post: 26th August 2010, 09:30 AM
  4. Customize exchange 2010 web app?
    By mrbios in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: 12th April 2010, 11:17 PM
  5. Exchange 2010 ECP 'GetList' error on some functions
    By mb2k01 in forum Windows Server 2008 R2
    Replies: 4
    Last Post: 15th January 2010, 10:43 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •