+ Post New Thread
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 35 of 35
Enterprise Software Thread, Exchange 2003 not sending emails in Technical; stupid thing has gone again, its now blocking port 25 on the new ip address and the old ip address, ...
  1. #31
    alunmjones's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    North Wales
    Posts
    178
    Thank Post
    8
    Thanked 10 Times in 10 Posts
    Rep Power
    12
    stupid thing has gone again, its now blocking port 25 on the new ip address and the old ip address, this is starting to boil my brain

  2. #32
    pooley's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    S Wales
    Posts
    1,133
    Thank Post
    78
    Thanked 119 Times in 100 Posts
    Rep Power
    67
    Windows firewall switched on?

    Malware using port 25?

    Running out of clues myself mate

  3. #33
    alunmjones's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    North Wales
    Posts
    178
    Thank Post
    8
    Thanked 10 Times in 10 Posts
    Rep Power
    12
    i cant see anything else running on the server using port 25,windows fierwall is off, AV is set to allow port 25 traffic in and out, im just stumped, i might look in the IIS metabase to see if there is something screwy, but im not exactely sure what to look for.

  4. #34
    alunmjones's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    North Wales
    Posts
    178
    Thank Post
    8
    Thanked 10 Times in 10 Posts
    Rep Power
    12
    i think there is something screwy with the iis metabase, unfortunatley i dont have a backup from befor the problem happned, i didnt think and the server has overitten it with a more recent backup

  5. #35
    pooley's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    S Wales
    Posts
    1,133
    Thank Post
    78
    Thanked 119 Times in 100 Posts
    Rep Power
    67
    Try a netstat -ano from cmd prompt, see what's using port 25 there?

    Otherwise have you got another server you can install exchange onto? Maybe a virtual server and migrate the mail across?

SHARE:
+ Post New Thread
Page 3 of 3 FirstFirst 123

Similar Threads

  1. Exchange 2010 not sending external mail
    By sfoord in forum Windows Server 2008
    Replies: 9
    Last Post: 21st August 2013, 02:53 PM
  2. Exchange 2007 stopped sending emails!
    By chazzy2501 in forum Enterprise Software
    Replies: 33
    Last Post: 5th May 2011, 02:52 PM
  3. Exchange 2007 stopped sending emails!
    By chazzy2501 in forum Windows
    Replies: 28
    Last Post: 3rd May 2011, 10:26 AM
  4. Exchange 2003 - no external email - urgent
    By kevbaz in forum Windows
    Replies: 44
    Last Post: 2nd July 2009, 02:52 PM
  5. Exchange 2007 not sending emails
    By MarkB in forum Windows
    Replies: 16
    Last Post: 31st July 2007, 10:25 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •