+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
Enterprise Software Thread, Exchange 2007 NDR problem in Technical; Hi, Its late and I can't get my head round this but some people who are sending our school emails ...
  1. #1

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    North
    Posts
    1,817
    Thank Post
    24
    Thanked 91 Times in 71 Posts
    Rep Power
    50

    Exchange 2007 NDR problem

    Hi,

    Its late and I can't get my head round this but some people who are sending our school emails they seem to be getting NDR records from BT rather than Zen...is this a hop problem or something I am doing wrong? Its intermittent and seems to affect only some users (I am waiting for a cert from RapidSSL which is not getting through at all) Any ideas???

    From: Mail Delivery Subsystem
    [mailto:MAILER-DAEMON@c2beaomr12.btconnect.com]
    Sent: 26 August 2011 14:33
    To: ******
    Subject: Returned mail: Cannot send message within 1 day

    The original message was received at Thu, 25 Aug 2011 13:33:35 +0100 (BST)
    from c2beaomr10.ncs.ibs-infra.bt.com [10.87.14.170]

    ----- The following addresses had permanent delivery errors -----
    *****

  2. #2

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Essex
    Posts
    2,137
    Thank Post
    1
    Thanked 326 Times in 316 Posts
    Rep Power
    77
    1. Could be issue in transit or with your Exch.
    2. Are you saying you can get emails from say hotmail, google and other domains?
    3. Is the issue only with this one sender domain?
    4. Post the full NDR.

  3. #3

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    North
    Posts
    1,817
    Thank Post
    24
    Thanked 91 Times in 71 Posts
    Rep Power
    50
    I think its an issue in transit, I set up my exchange to capture NDRs but there isn't any. Its more than one sender but this is the first to send me a NDR report, everything works fine with Google mail, yahoo etc.

    Its with Zen to see if they can see owt up with it

  4. #4

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Essex
    Posts
    2,137
    Thank Post
    1
    Thanked 326 Times in 316 Posts
    Rep Power
    77
    1. Then I'd suspect the same, transit, MTA, ISP issue. Post back.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Exchange 2007 GAL problem
    By _techie_ in forum Windows Server 2000/2003
    Replies: 3
    Last Post: 1st November 2010, 11:42 AM
  2. exchange 2007 cert problem,
    By caffrey in forum Windows Server 2008
    Replies: 2
    Last Post: 18th October 2010, 10:41 AM
  3. Exchange 2007 OWA problem
    By mcloum in forum Windows Server 2008
    Replies: 2
    Last Post: 2nd July 2010, 04:18 PM
  4. Exchange 2007-One last problem
    By Dos_Box in forum Windows Server 2008
    Replies: 4
    Last Post: 29th October 2008, 03:48 PM
  5. Exchange 2007 SSL - internal problem
    By burgemaster in forum Windows
    Replies: 3
    Last Post: 8th May 2008, 09:57 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •