+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
Enterprise Software Thread, Exchange 2007 - some e-mail addresses not sending! in Technical; Hiya guys, Need to pick your brains with my limited experience in Exchange. I have a bit of an issue ...
  1. #1

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Manchester
    Posts
    101
    Thank Post
    20
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    7

    Exchange 2007 - some e-mail addresses not sending!

    Hiya guys,

    Need to pick your brains with my limited experience in Exchange.

    I have a bit of an issue with a couple of email domains where staff are sending them, but they get a bounceback saying the following: -

    This message was created automatically by mail delivery software.

    A message that you sent could not be delivered to one or more of its recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:

    Just to confirm - the emails the staff are sending to are valid as when they send it from their hotmail acounts as a test, it works fine and sends fine.

    I'm just wondering whether on EMC the e-mail domain needs to be added or something like this to say it's fine to do. I'm guessing EMC doesn't like the e-mail domain and therefore doesn't send the email.

    Everything else works perfectly well with other email domains staff send to - just a couple of email domains.

    Is there something I'm missing here?

    Thanks.
    Mo

  2. #2

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Essex
    Posts
    2,137
    Thank Post
    1
    Thanked 326 Times in 316 Posts
    Rep Power
    76
    1. Can you post the NDR or PM me.
    2. Test using OWA.
    3. Clean the N2k cache or create a new profile for problem users and test.
    4. Is only for some staff or all staff who send to this domain, i.e can you send internally from your mailbox to the same recipients.

    Sukh

  3. #3

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Manchester
    Posts
    101
    Thank Post
    20
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    7
    Quote Originally Posted by sukh View Post
    1. Can you post the NDR or PM me.
    2. Test using OWA.
    3. Clean the N2k cache or create a new profile for problem users and test.
    4. Is only for some staff or all staff who send to this domain, i.e can you send internally from your mailbox to the same recipients.

    Sukh
    Hi,

    I will PM the NDR to you Sukh,
    I've tested with OWA and does the same thing as well.
    I've cleared the cache on one machine and does the same thing as well
    And lastly from your suggestions - it is for all staff that can't send the emails to this domain. We can send all internal emails to all staff.

    Any other suggestions?

    Thanks.
    Mo

  4. #4

    Dos_Box's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Preston, Lancashire
    Posts
    9,466
    Thank Post
    524
    Thanked 1,993 Times in 932 Posts
    Blog Entries
    23
    Rep Power
    575
    DNS Lookup perhaps?

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Exchange 2010 not sending external mail
    By sfoord in forum Windows Server 2008
    Replies: 9
    Last Post: 21st August 2013, 02:53 PM
  2. Exchange 2010 - mail aliases / email addresses
    By jonathanhaddock in forum Internet Related/Filtering/Firewall
    Replies: 23
    Last Post: 18th January 2012, 09:28 AM
  3. [MS Office - 2007] [fixed]Outlook 2007 Freezes on Sending mail to external recipients
    By pete in forum Office Software
    Replies: 0
    Last Post: 12th August 2009, 01:49 PM
  4. Exchange 2007 not sending emails
    By MarkB in forum Windows
    Replies: 16
    Last Post: 31st July 2007, 10:25 AM
  5. Sendmail sending mail to Exchange
    By Ric_ in forum *nix
    Replies: 4
    Last Post: 24th October 2006, 09:33 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •