+ Post New Thread
Results 1 to 2 of 2
Enterprise Software Thread, Exchange 2010 ECP in Technical; Hi, We have in house Exchange 2010 setup and being used in school. For students, i ran a powershell command ...
  1. #1

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Wolverhampton
    Posts
    327
    Thank Post
    18
    Thanked 35 Times in 33 Posts
    Rep Power
    21

    Exchange 2010 ECP

    Hi,

    We have in house Exchange 2010 setup and being used in school. For students, i ran a powershell command to setup the default location and language so that they did not have to choose the option. Now though, when users try to access the ECP, they are shown the default language choice screen and when they click continue the page errors.

    Has anybody come across this problem?

  2. #2
    chrisbrown's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    103
    Thank Post
    2
    Thanked 16 Times in 14 Posts
    Rep Power
    16
    Quote Originally Posted by deano View Post
    Hi,

    We have in house Exchange 2010 setup and being used in school. For students, i ran a powershell command to setup the default location and language so that they did not have to choose the option. Now though, when users try to access the ECP, they are shown the default language choice screen and when they click continue the page errors.

    Has anybody come across this problem?
    Hi deano,

    I've not had this problem myself, but for a lot of OWA/ECP/OA errors the easiest and most reliable solution is just to nuke the virtual directory and start again. Be sure to take a note of relevant settings then do the following:

    Code:
    Get-OwaVirtualDirectory | Remove-OwaVirtualDirectory
    New-OwaVirtualDirectory
    Then return and configure as necessary. I know this is a drastic measure but you'll often find it fixes most issues with OWA/ECP/OA.

    Hope this helps,
    Chris

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Exchange 2010. Or not?
    By Zorba in forum Windows Server 2008 R2
    Replies: 27
    Last Post: 10th January 2011, 08:48 AM
  2. Exchange 2010
    By leco in forum Windows
    Replies: 23
    Last Post: 12th May 2010, 10:05 PM
  3. [Exchange 2010] Microsoft.Exchange.Search.ExSearch.exe using 100% CPU
    By RabbieBurns in forum Windows Server 2008 R2
    Replies: 0
    Last Post: 11th May 2010, 02:51 PM
  4. Exchange 2010 ECP 'GetList' error on some functions
    By mb2k01 in forum Windows Server 2008 R2
    Replies: 4
    Last Post: 15th January 2010, 09:43 AM
  5. Exchange 2010
    By EduTech in forum Windows
    Replies: 72
    Last Post: 17th December 2009, 12:48 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •