+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
Enterprise Software Thread, Sage CRM 7.2 - Exchange Intergration in Technical; Hello All, I have very recently installed Sage CRM 7.2 as we are looking to migrate/upgrade to the system from ...
  1. #1

    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    3
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Sage CRM 7.2 - Exchange Intergration

    Hello All,

    I have very recently installed Sage CRM 7.2 as we are looking to migrate/upgrade to the system from a much older version of sage, and I am stuck at the first hurdle. Exchange Intergration.

    I believe I have taken the steps required in the setup guide, but i just cannot figure this out. When I try to add a new connection the onscreen error reads "The sync engine is checking to see if the exchange web service is available. Please wait ..." Then the red cross shows. I have attached a screenshot of this as well as the configuration page. When I browse to the URL i have entered in the web service URL field i am asked for a username and password, i enter our domain admin username and password and I see the xml. I am using these credentials to setup the exchange intergration at the moment.

    My manager discovered (by a simple spelling error) that entering exhange rather than exchange in to the web service URL seems to get you past this check but then fails at the next one anyway. I just dont get it at all!!

    The environment consists of a windows 2012 x64 server running on vmware 5.0. I have the 32bit and 64bit odbc drivers installed as this will be pointing to an oracle database. This is installed internally so no firewalls should be in the way, and I have disabled windows firewalls. No anti virus is installed on the system.

    I appreciate any help with this.

    t2i3m
    Attached Images Attached Images

  2. #2

    elsiegee40's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Kent
    Posts
    10,223
    Thank Post
    1,925
    Thanked 2,424 Times in 1,774 Posts
    Rep Power
    842
    Have you tried Sage support? I have found them to be excellent. We don't use exchange and Sage integrated with our google apps email with no hassles, so I can't be any help myself ... sorry.

  3. #3

    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    3
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I haven't yet, but that is my next call I think. Thanks for the input though

  4. #4

    Join Date
    Apr 2014
    Location
    Dublin
    Posts
    1
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi t2i3m

    Our support team might help you, visit our website http://www.enbuconsulting.com to drop us a quick email.
    Last edited by mhortaliza; 2nd April 2014 at 03:40 PM.



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Exchange email monitoring
    By altecsole in forum How do you do....it?
    Replies: 22
    Last Post: 11th July 2008, 10:18 AM
  2. Exchange 2003 and Server 2003 SP1 issue.
    By tosca925 in forum Windows
    Replies: 0
    Last Post: 21st August 2005, 11:32 PM
  3. Exchange Server
    By woody in forum Windows
    Replies: 16
    Last Post: 21st August 2005, 06:52 PM
  4. Borked Exchange 2003 OWA
    By Ric_ in forum Windows
    Replies: 7
    Last Post: 21st July 2005, 09:34 AM
  5. Exchange Server 2003 licensing query
    By tarquel in forum Windows
    Replies: 5
    Last Post: 4th July 2005, 02:56 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •