+ Post New Thread
Results 1 to 10 of 10
Enterprise Software Thread, SCCM Config Manager 2012 - Deploying Windows 8.1 to a Latitude 10 in Technical; Good afternoon, We have recently been having an issue deploying Windows 8.1. Windows 7 deploys absolutely no problem but it ...
  1. #1

    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Bradford
    Posts
    4
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    SCCM Config Manager 2012 - Deploying Windows 8.1 to a Latitude 10

    Good afternoon,

    We have recently been having an issue deploying Windows 8.1.

    Windows 7 deploys absolutely no problem but it crashes at around 70% when deploying Windows 8.1.

    I have checked drivers, checked network access accounts, permissions. Running out of ideas.

    Log file is attached. Any opinions/help would be greatly appreciated.
    Attached Files Attached Files

  2. #2

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Ipswich
    Posts
    72
    Thank Post
    1
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    Rep Power
    15
    Is the 8.1 task sequence just a copy of the 7 one with a different os wim? Are you building an 8.1 image or are you deploying an already captured image?

  3. #3

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Croydon
    Posts
    501
    Thank Post
    18
    Thanked 31 Times in 30 Posts
    Rep Power
    22
    There are a couple of lines of interest...

    ReadDataAndWriteToFile() failed. 80072efe

    Download() failed. 80072efe


    0x80072efe = "The connection with the server was terminated abnormally"

    Could you provide the IIS logs from around the same time as you were running this TS, they may point you in the direction of the problem.

    Couple of other things.. When deploying Windows 7, is it on the same switch (and switch port - to rule out a physical network issue) as when you try and deploy Windows 8.1, are you running SCCM 2012 SP1 CU3?

  4. #4

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    16,039
    Thank Post
    888
    Thanked 1,727 Times in 1,490 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    453
    Is your SCCM server on a VM?

  5. #5

    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Bradford
    Posts
    4
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    We are deploying an already captured image. A clean version of Windows 8.1.

  6. #6

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    16,039
    Thank Post
    888
    Thanked 1,727 Times in 1,490 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    453
    Is your SCCM server on a VM? If so I might know what it is, we had very similar issues.

  7. #7

    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Bradford
    Posts
    4
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Yes! it is! what are your thoughts?

  8. #8

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    16,039
    Thank Post
    888
    Thanked 1,727 Times in 1,490 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    453
    Is it a VMware machine? Is the Nic in the VM a E1000E?

  9. #9

    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Bradford
    Posts
    4
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    It's HyperV, as is the network adapter. Hope that makes sense. Haven't been working here long so just getting used to everything

  10. #10

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    16,039
    Thank Post
    888
    Thanked 1,727 Times in 1,490 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    453
    basically SCCM has issues with the E1000E Nic. Gave me the same issues. Not sure if Hyper-V uses the E1000E?

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. SCCM 2012 - Deploying LanSchool
    By bonedog73 in forum Enterprise Software
    Replies: 3
    Last Post: 30th September 2013, 04:06 PM
  2. SCCM 2012 - Deploying Software
    By Mr.Ben in forum Enterprise Software
    Replies: 4
    Last Post: 30th April 2012, 09:01 PM
  3. SCCM System Center Config Manager New Clients
    By deano in forum Enterprise Software
    Replies: 4
    Last Post: 15th September 2011, 09:25 PM
  4. [SCCM 2007] Do you use SCCM to deploy Windows 7?
    By Ric_ in forum O/S Deployment
    Replies: 11
    Last Post: 23rd March 2010, 02:18 PM
  5. [Windows Software] Deploying Windows 7 COmpanywide (50 PC)
    By albertwt in forum Licensing Questions
    Replies: 8
    Last Post: 10th February 2010, 12:26 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •