+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
Enterprise Software Thread, Exchange 2010: problem sending only some domain... in Technical; Hi, Since 3 weeks I install Exchange 2010 (before 2003). My problem I have problem to sending to 4 domains ...
  1. #1

    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    1
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Exchange 2010: problem sending only some domain...

    Hi,


    Since 3 weeks I install Exchange 2010 (before 2003). My problem I have problem to sending to 4 domains (spam check, SPF OK, DNS OK, SMTP OK) and I send an email, I see into my spam log that it pass, into the queue of Exchange server, I see the email sent but the person never receive: no bounce back, no return: nothing... I don,t know if the email is erase or is floatting somewhere...


    MX check too


    Sorry guys but I don't have any idea where to search...


    Thanks


    Martine

  2. #2

    twin--turbo's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Carlisle
    Posts
    2,334
    Thank Post
    1
    Thanked 381 Times in 340 Posts
    Rep Power
    150
    look in the excahnge console tool box at the message tracking.

    Rob

  3. #3

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Essex
    Posts
    2,137
    Thank Post
    1
    Thanked 326 Times in 316 Posts
    Rep Power
    77
    MT then SMTP protocol logs

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Exchange 2010 Problem
    By gmonks in forum Windows Server 2008 R2
    Replies: 14
    Last Post: 2nd October 2013, 08:55 AM
  2. Exchange 2010 not sending external mail
    By sfoord in forum Windows Server 2008
    Replies: 9
    Last Post: 21st August 2013, 02:53 PM
  3. Exchange 2010 accessing mailbox on different domain
    By Jambo_C in forum Enterprise Software
    Replies: 1
    Last Post: 8th August 2013, 04:20 PM
  4. Exchange 2010 problem!
    By Kineas in forum Windows
    Replies: 5
    Last Post: 18th April 2013, 04:30 PM
  5. Exchange 2010 - emails cant be delivered to some domains?
    By sidewinder in forum Enterprise Software
    Replies: 2
    Last Post: 5th October 2011, 10:28 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •