+ Post New Thread
Results 1 to 15 of 15
Enterprise Software Thread, SCCM error installing client in Technical; We made some progress today. SCCM 2012 is up and running. Ive set it to discovery the devices in the ...
  1. #1

    Join Date
    May 2012
    Posts
    279
    Thank Post
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0

    SCCM error installing client

    We made some progress today. SCCM 2012 is up and running. Ive set it to discovery the devices in the LABs OU and it has found mt 205 lab machines. Im having an issue installing the client to then allow software push.

    Here is the error from the Log file. I even tried to manaully install the client by running SMSClientInstall.exe on the local machine.

    Quote

    ---> ERROR: Failed to connect to the \\172.23.6.182\admin$ share using account 'Machine Account' $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-10-2013 14:40:46.406+240><thread=4152 (0x1038)>
    ---> ERROR: Unable to access target machine for request: "2097152202", machine name: "R9H6C69", access denied or invalid network path. $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-10-2013 14:40:46.409+240><thread=4152 (0x1038)>
    Execute query exec [sp_CP_SetLastErrorCode] 2097152202, 5~ $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-10-2013 14:40:46.413+240><thread=4152 (0x1038)>

    I went ahead and manually added the SCCM computer name to the Local admin group, and tried again. This was the next error:

    Quote

    ---> Trying each entry in the SMS Client Remote Installation account list~ $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-10-2013 14:47:10.788+240><thread=4152 (0x1038)>
    ---> Warning: no remote client installation account found $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-10-2013 14:47:10.791+240><thread=4152 (0x1038)>
    ---> Attempting to connect to administrative share '\\R9H6C69\admin$' using machine account.~ $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-10-2013 14:47:10.795+240><thread=4152 (0x1038)>
    ---> Connected to administrative share on machine R9H6C69~ $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-10-2013 14:47:10.825+240><thread=4152 (0x1038)>
    ---> Attempting to make IPC connection to share <\\R9H6C69\IPC$> ~ $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-10-2013 14:47:10.830+240><thread=4152 (0x1038)>
    ---> Searching for SMSClientInstall.* under '\\R9H6C69\admin$\'~ $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-10-2013 14:47:10.845+240><thread=4152 (0x1038)>
    ---> Unable to connect to WMI on remote machine "R9H6C69", error = 0x800706ba. $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-10-2013 14:47:11.038+240><thread=4152 (0x1038)>
    ---> Deleting SMS Client Install Lock File '\\R9H6C69\admin$\SMSClientInstall.R01'~ $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-10-2013 14:47:11.044+240><thread=4152 (0x1038)>
    Execute query exec [sp_CP_SetLastErrorCode] 2097152202, -2147023174~ $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-10-2013 14:47:11.079+240><thread=4152 (0x1038)>

    Any suggestions?

    Like This
    Quote
    MultiQuote
    Edit

  2. #2

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Croydon
    Posts
    497
    Thank Post
    18
    Thanked 31 Times in 30 Posts
    Rep Power
    20
    Quote Originally Posted by agarabaghi View Post
    We made some progress today. SCCM 2012 is up and running. Ive set it to discovery the devices in the LABs OU and it has found mt 205 lab machines. Im having an issue installing the client to then allow software push.

    Here is the error from the Log file. I even tried to manaully install the client by running SMSClientInstall.exe on the local machine.

    Quote

    ---> ERROR: Failed to connect to the \\172.23.6.182\admin$ share using account 'Machine Account' $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-10-2013 14:40:46.406+240><thread=4152 (0x1038)>
    ---> ERROR: Unable to access target machine for request: "2097152202", machine name: "R9H6C69", access denied or invalid network path. $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-10-2013 14:40:46.409+240><thread=4152 (0x1038)>
    Execute query exec [sp_CP_SetLastErrorCode] 2097152202, 5~ $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-10-2013 14:40:46.413+240><thread=4152 (0x1038)>

    I went ahead and manually added the SCCM computer name to the Local admin group, and tried again. This was the next error:

    Quote

    ---> Trying each entry in the SMS Client Remote Installation account list~ $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-10-2013 14:47:10.788+240><thread=4152 (0x1038)>
    ---> Warning: no remote client installation account found $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-10-2013 14:47:10.791+240><thread=4152 (0x1038)>
    ---> Attempting to connect to administrative share '\\R9H6C69\admin$' using machine account.~ $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-10-2013 14:47:10.795+240><thread=4152 (0x1038)>
    ---> Connected to administrative share on machine R9H6C69~ $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-10-2013 14:47:10.825+240><thread=4152 (0x1038)>
    ---> Attempting to make IPC connection to share <\\R9H6C69\IPC$> ~ $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-10-2013 14:47:10.830+240><thread=4152 (0x1038)>
    ---> Searching for SMSClientInstall.* under '\\R9H6C69\admin$\'~ $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-10-2013 14:47:10.845+240><thread=4152 (0x1038)>
    ---> Unable to connect to WMI on remote machine "R9H6C69", error = 0x800706ba. $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-10-2013 14:47:11.038+240><thread=4152 (0x1038)>
    ---> Deleting SMS Client Install Lock File '\\R9H6C69\admin$\SMSClientInstall.R01'~ $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-10-2013 14:47:11.044+240><thread=4152 (0x1038)>
    Execute query exec [sp_CP_SetLastErrorCode] 2097152202, -2147023174~ $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-10-2013 14:47:11.079+240><thread=4152 (0x1038)>

    Any suggestions?

    Like This
    Quote
    MultiQuote
    Edit
    What accounts do you have set under Client Push Installation Properities? You'll find this on the Administration workspace, Site Configuration, Sites, Client Installation Settings, Client Push Installation. The account(s) in there need to be local admins on the machines you are trying to install the client to.

  3. #3

    Join Date
    May 2012
    Posts
    279
    Thank Post
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    The account we added was the AD admins AD account.

    If i add my local admin account i should be able to test it?

  4. #4

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Croydon
    Posts
    497
    Thank Post
    18
    Thanked 31 Times in 30 Posts
    Rep Power
    20
    It needs to an account that is in the local administrators group on the target machines.

  5. #5

    Join Date
    May 2012
    Posts
    279
    Thank Post
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    I added the AD guy to my Groups > administrator on my local machine and tried the clientpush again and it didnt work...

  6. #6

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Croydon
    Posts
    497
    Thank Post
    18
    Thanked 31 Times in 30 Posts
    Rep Power
    20
    Is it the same account specified on the accounts tab, here -> Site Configuration, Sites, Client Installation Settings, Client Push Installation?

  7. #7

    Join Date
    May 2012
    Posts
    279
    Thank Post
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    here is a screen shot

    e3sn.jpg

  8. #8

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Croydon
    Posts
    497
    Thank Post
    18
    Thanked 31 Times in 30 Posts
    Rep Power
    20
    hmmmm... is the windows firewall enabled on the client? If it is, can you disable (or add the appropriate exceptions) to see if that is causing a problem.

  9. #9

    Join Date
    May 2012
    Posts
    279
    Thank Post
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    maybe that is what is blocking it. my firewall says managed by system admin, what exceptions do i need to add?

  10. #10

    Join Date
    May 2012
    Posts
    279
    Thank Post
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    I disabled the firewall on this test machine and this is the new error:

    Execute query exec [sp_CP_GetNewPushMachines] N'R01'~ $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-14-2013 16:02:08.936+240><thread=788 (0x314)>
    Execute query exec [sp_CP_SetPushRequestMachineStatus] 2097152203, 1~ $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-14-2013 16:02:08.948+240><thread=788 (0x314)>
    Execute query exec [sp_CP_GetPushRequestMachine] 2097152203~ $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-14-2013 16:02:09.058+240><thread=788 (0x314)>
    Successfully retrieved information for machine HELIX from DB $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-14-2013 16:02:09.066+240><thread=788 (0x314)>
    Execute query exec [sp_CP_GetPushRequestMachineIP] 2097152203~ $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-14-2013 16:02:09.073+240><thread=788 (0x314)>
    Execute query exec [sp_CP_GetPushRequestMachineResource] 2097152203~ $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-14-2013 16:02:09.082+240><thread=788 (0x314)>
    Execute query exec [sp_CP_GetPushMachineName] 2097152203~ $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-14-2013 16:02:09.093+240><thread=788 (0x314)>
    Received request: "2097152203" for machine name: "HELIX" on queue: "Incoming". $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-14-2013 16:02:09.100+240><thread=788 (0x314)>
    Stored request "2097152203", machine name "HELIX", in queue "Processing". $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-14-2013 16:02:09.107+240><thread=788 (0x314)>
    Execute query exec [sp_CP_SetPushRequestMachineStatus] 2097152203, 1~ $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-14-2013 16:02:09.116+240><thread=788 (0x314)>
    ======>Begin Processing request: "2097152203", machine name: "HELIX" $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-14-2013 16:02:09.126+240><thread=5872 (0x16F0)>
    Execute query exec [sp_IsMPAvailable] N'R01'~ $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-14-2013 16:02:09.134+240><thread=5872 (0x16F0)>
    ---> Trying the 'best-shot' account which worked for previous CCRs (index = 0x0)~ $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-14-2013 16:02:09.142+240><thread=5872 (0x16F0)>
    ---> Attempting to connect to administrative share '\\HELIX\admin$' using account 'ROLLINS\WRODRIGUEZ'~ $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-14-2013 16:02:09.149+240><thread=5872 (0x16F0)>
    ---> The 'best-shot' account has now succeeded 9145 times and failed 4147 times. $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-14-2013 16:02:09.188+240><thread=5872 (0x16F0)>
    ---> Connected to administrative share on machine HELIX using account 'ROLLINS\WRODRIGUEZ'~ $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-14-2013 16:02:09.196+240><thread=5872 (0x16F0)>
    ---> Attempting to make IPC connection to share <\\HELIX\IPC$> ~ $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-14-2013 16:02:09.203+240><thread=5872 (0x16F0)>
    ---> Searching for SMSClientInstall.* under '\\HELIX\admin$\'~ $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-14-2013 16:02:09.213+240><thread=5872 (0x16F0)>
    ---> System OS version string "6.3.9431" converted to 6.30 $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-14-2013 16:02:09.356+240><thread=5872 (0x16F0)>
    ---> Unable to connect to WMI (root\ccm) on remote machine "HELIX", error = 0x8004100e. $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-14-2013 16:02:09.383+240><thread=5872 (0x16F0)>
    ~'PushClientEvenIfDC' flag is set. Skipping DC checks. $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-14-2013 16:02:09.390+240><thread=5872 (0x16F0)>
    ---> Creating \ VerifyingCopying exsistance of destination directory \\HELIX\admin$\ccmsetup.~ $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-14-2013 16:02:09.397+240><thread=5872 (0x16F0)>
    ---> Copying client files to \\HELIX\admin$\ccmsetup.~ $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-14-2013 16:02:09.406+240><thread=5872 (0x16F0)>
    ---> Copying file "C:\Program Files\Microsoft Configuration Manager\bin\I386\MobileClient.tcf" to "MobileClient.tcf" $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-14-2013 16:02:09.415+240><thread=5872 (0x16F0)>
    ---> Copying file "C:\Program Files\Microsoft Configuration Manager\bin\I386\ccmsetup.exe" to "ccmsetup.exe" $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-14-2013 16:02:09.444+240><thread=5872 (0x16F0)>
    ---> Created service "ccmsetup" on machine "HELIX". $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-14-2013 16:02:09.879+240><thread=5872 (0x16F0)>
    ---> Started service "ccmsetup" on machine "HELIX". $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-14-2013 16:02:09.979+240><thread=5872 (0x16F0)>
    ---> Deleting SMS Client Install Lock File '\\HELIX\admin$\SMSClientInstall.R01'~ $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-14-2013 16:02:09.990+240><thread=5872 (0x16F0)>
    Execute query exec [sp_CP_SetLastErrorCode] 2097152203, 0~ $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-14-2013 16:02:10.000+240><thread=5872 (0x16F0)>
    ---> Completed request "2097152203", machine name "HELIX". $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-14-2013 16:02:10.009+240><thread=5872 (0x16F0)>
    Deleted request "2097152203", machine name "HELIX" $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-14-2013 16:02:10.017+240><thread=5872 (0x16F0)>
    Execute query exec [sp_CP_SetPushRequestMachineStatus] 2097152203, 4~ $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-14-2013 16:02:10.024+240><thread=5872 (0x16F0)>
    Execute query exec [sp_CP_SetLatest] 2097152203, N'10/14/2013 20:02:10', 89~ $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-14-2013 16:02:10.033+240><thread=5872 (0x16F0)>
    <======End request: "2097152203", machine name: "HELIX". $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-14-2013 16:02:10.042+240><thread=5872 (0x16F0)>
    Submitted request successfully $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-14-2013 16:02:11.128+240><thread=788 (0x314)>
    Getting a new request from queue "Incoming" after 100 millisecond delay. $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-14-2013 16:02:11.135+240><thread=788 (0x314)>
    Waiting for change in directory "C:\Program Files\Microsoft Configuration Manager\inboxes\ccr.box" for queue "Incoming", (30 minute backup timeout). $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-14-2013 16:02:11.142+240><thread=788 (0x314)>

  11. #11

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Croydon
    Posts
    497
    Thank Post
    18
    Thanked 31 Times in 30 Posts
    Rep Power
    20
    These lines:
    ---> Created service "ccmsetup" on machine "HELIX". $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-14-2013 16:02:09.879+240><thread=5872 (0x16F0)>
    ---> Started service "ccmsetup" on machine "HELIX". $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-14-2013 16:02:09.979+240><thread=5872 (0x16F0)>
    ---> Deleting SMS Client Install Lock File '\\HELIX\admin$\SMSClientInstall.R01'~ $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-14-2013

    suggest to me it's working. If you now look on the client, in C:\Windows\ccmsetup is content starting to download and in the ccmsetup.exe process running on the client.

  12. #12

    Join Date
    May 2012
    Posts
    279
    Thank Post
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    It is indeed showing a ccmsetup folder and the ccmsetup.exe is running... how long does it usually take? Shouldnt i see the Client column on SCCM 2012 change from NO to YES under this client machines name?

  13. #13

    Join Date
    May 2012
    Posts
    279
    Thank Post
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    So i pulled up a new test machine. Found it by discovering the OU it was part of. Disabled the firewall manually, and added the AD admins account as local admin...

    Ran the client wizard and i see the CCMSetup folder created ... but the log is just sitting here:

    Execute query exec [sp_CP_SetPushRequestMachineStatus] 2097152204, 1~ $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-15-2013 10:49:26.484+240><thread=788 (0x314)>
    ======>Begin Processing request: "2097152204", machine name: "SCCM_TEST" $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-15-2013 10:49:26.489+240><thread=3256 (0xCB8)>
    Execute query exec [sp_IsMPAvailable] N'R01'~ $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-15-2013 10:49:26.493+240><thread=3256 (0xCB8)>
    ---> Trying the 'best-shot' account which worked for previous CCRs (index = 0x0)~ $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-15-2013 10:49:26.499+240><thread=3256 (0xCB8)>
    ---> Attempting to connect to administrative share '\\SCCM_TEST\admin$' using account 'ROLLINS\WRODRIGUEZ'~ $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-15-2013 10:49:26.502+240><thread=3256 (0xCB8)>
    ---> The 'best-shot' account has now succeeded 10550 times and failed 4582 times. $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-15-2013 10:49:26.541+240><thread=3256 (0xCB8)>
    ---> Connected to administrative share on machine SCCM_TEST using account 'ROLLINS\WRODRIGUEZ'~ $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-15-2013 10:49:26.545+240><thread=3256 (0xCB8)>
    ---> Attempting to make IPC connection to share <\\SCCM_TEST\IPC$> ~ $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-15-2013 10:49:26.549+240><thread=3256 (0xCB8)>
    ---> Searching for SMSClientInstall.* under '\\SCCM_TEST\admin$\'~ $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-15-2013 10:49:26.555+240><thread=3256 (0xCB8)>
    ---> System OS version string "6.1.7601" converted to 6.10 $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-15-2013 10:49:26.714+240><thread=3256 (0xCB8)>
    ---> Unable to connect to WMI (root\ccm) on remote machine "SCCM_TEST", error = 0x8004100e. $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-15-2013 10:49:26.733+240><thread=3256 (0xCB8)>
    ~'PushClientEvenIfDC' flag is set. Skipping DC checks. $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-15-2013 10:49:26.738+240><thread=3256 (0xCB8)>
    ---> Creating \ VerifyingCopying exsistance of destination directory \\SCCM_TEST\admin$\ccmsetup.~ $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-15-2013 10:49:26.742+240><thread=3256 (0xCB8)>
    ---> Copying client files to \\SCCM_TEST\admin$\ccmsetup.~ $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-15-2013 10:49:26.748+240><thread=3256 (0xCB8)>
    ---> Copying file "C:\Program Files\Microsoft Configuration Manager\bin\I386\MobileClient.tcf" to "MobileClient.tcf" $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-15-2013 10:49:26.753+240><thread=3256 (0xCB8)>
    ---> Copying file "C:\Program Files\Microsoft Configuration Manager\bin\I386\ccmsetup.exe" to "ccmsetup.exe" $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-15-2013 10:49:26.775+240><thread=3256 (0xCB8)>
    ---> Created service "ccmsetup" on machine "SCCM_TEST". $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-15-2013 10:49:26.949+240><thread=3256 (0xCB8)>
    ---> Started service "ccmsetup" on machine "SCCM_TEST". $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-15-2013 10:49:27.108+240><thread=3256 (0xCB8)>
    ---> Deleting SMS Client Install Lock File '\\SCCM_TEST\admin$\SMSClientInstall.R01'~ $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-15-2013 10:49:27.115+240><thread=3256 (0xCB8)>
    Execute query exec [sp_CP_SetLastErrorCode] 2097152204, 0~ $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-15-2013 10:49:27.122+240><thread=3256 (0xCB8)>
    ---> Completed request "2097152204", machine name "SCCM_TEST". $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-15-2013 10:49:27.127+240><thread=3256 (0xCB8)>
    Deleted request "2097152204", machine name "SCCM_TEST" $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-15-2013 10:49:27.131+240><thread=3256 (0xCB8)>
    Execute query exec [sp_CP_SetPushRequestMachineStatus] 2097152204, 4~ $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-15-2013 10:49:27.136+240><thread=3256 (0xCB8)>
    Execute query exec [sp_CP_SetLatest] 2097152204, N'10/15/2013 14:49:27', 2~ $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-15-2013 10:49:27.142+240><thread=3256 (0xCB8)>
    <======End request: "2097152204", machine name: "SCCM_TEST". $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-15-2013 10:49:27.153+240><thread=3256 (0xCB8)>
    Submitted request successfully $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-15-2013 10:49:28.491+240><thread=788 (0x314)>
    Getting a new request from queue "Incoming" after 100 millisecond delay. $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-15-2013 10:49:28.495+240><thread=788 (0x314)>
    Waiting for change in directory "C:\Program Files\Microsoft Configuration Manager\inboxes\ccr.box" for queue "Incoming", (30 minute backup timeout). $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-15-2013 10:49:28.499+240><thread=788 (0x314)>

  14. #14

    Join Date
    May 2012
    Posts
    279
    Thank Post
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    THis is the next bunch in the log file:

    Thread has been inactive too long. Closing thread~ $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-15-2013 10:59:27.183+240><thread=3256 (0xCB8)>
    --- This thread is terminating due to inactivity $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-15-2013 10:59:27.187+240><thread=3256 (0xCB8)>
    ----- Terminated CCR processing thread. There are now 0 processing threads $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-15-2013 10:59:27.191+240><thread=3256 (0xCB8)>
    The Site Control File has not changed since the last parameter update. $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-15-2013 11:01:47.000+240><thread=4968 (0x1368)>
    Updating Site Parameters $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-15-2013 11:01:47.004+240><thread=4968 (0x1368)>
    ~MP Ports: 80 $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-15-2013 11:01:47.009+240><thread=4968 (0x1368)>
    ~IISPreferedPort: 80 $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-15-2013 11:01:47.012+240><thread=4968 (0x1368)>
    ~MP SSL Ports: 443 $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-15-2013 11:01:47.016+240><thread=4968 (0x1368)>
    ~IISSSLPreferedPort: 443 $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-15-2013 11:01:47.020+240><thread=4968 (0x1368)>
    ~Default MP: pitboss.Rollins.edu $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-15-2013 11:01:47.024+240><thread=4968 (0x1368)>
    ~Default MP Type: 1 $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-15-2013 11:01:47.027+240><thread=4968 (0x1368)>
    ~Default MP: [None] $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-15-2013 11:01:47.033+240><thread=4968 (0x1368)>
    ~Certificate Selection Criteria: $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-15-2013 11:01:47.036+240><thread=4968 (0x1368)>
    ~Certificate Store: $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-15-2013 11:01:47.040+240><thread=4968 (0x1368)>
    ~SSL State: 63 $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-15-2013 11:01:47.044+240><thread=4968 (0x1368)>
    ~Select First Certificate: 1 $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-15-2013 11:01:47.048+240><thread=4968 (0x1368)>
    ~Certificate Issuers: $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-15-2013 11:01:47.052+240><thread=4968 (0x1368)>
    Checking configuration information for server: PITBOSS.ROLLINS.EDU.~ $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-15-2013 11:01:47.055+240><thread=4968 (0x1368)>
    ~No Fallback Status Point installed on the Site $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-15-2013 11:01:47.059+240><thread=4968 (0x1368)>
    ~Install on DC: False $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-15-2013 11:01:47.064+240><thread=4968 (0x1368)>
    Sleeping for 1200 seconds... $$<SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER><10-15-2013 11:01:47.076+240><thread=4968 (0x1368)>

  15. #15

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Croydon
    Posts
    497
    Thank Post
    18
    Thanked 31 Times in 30 Posts
    Rep Power
    20
    Is there anything in the ccmsetup folder? Within that there should be a logs folder. Also, does the machine show up as having the client installed in the console and being assigned to a site?

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 14th January 2013, 03:59 PM
  2. Userenv 1054 error on clients
    By gshaw in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: 23rd September 2011, 11:14 AM
  3. Printing Error on client machine
    By Perins in forum Windows Server 2008 R2
    Replies: 0
    Last Post: 26th January 2011, 10:26 AM
  4. Error Installing Exchange Server 2010 SP1
    By faza in forum How do you do....it?
    Replies: 7
    Last Post: 5th November 2010, 08:00 AM
  5. Problems installing client on WinXP x64
    By meastaugh1 in forum EduGeek Shutdownertron
    Replies: 2
    Last Post: 7th September 2009, 01:22 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •