+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
Enterprise Software Thread, Exchange 2013 - OWA Searches not working + outlook strange results in Technical; Having a lot of issues with the search function on exchange 2013. In OWA you can search for something and ...
  1. #1
    mrbios's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Stroud, Gloucestershire
    Posts
    2,444
    Thank Post
    349
    Thanked 254 Times in 209 Posts
    Rep Power
    98

    Exchange 2013 - OWA Searches not working + outlook strange results

    Having a lot of issues with the search function on exchange 2013.

    In OWA you can search for something and it'll just spin around searching forever and never find anything, even when you know for a fact that it's there. In Outlook 2013 when you do a search it's often finding loads of really old emails in a search but then not showing you the recent results until you scroll to the bottom of the search and click on "more"

    Anyone have any suggestions on this one?

  2. #2

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Essex
    Posts
    2,137
    Thank Post
    1
    Thanked 326 Times in 316 Posts
    Rep Power
    77
    rebuild your indexes and test again.

  3. Thanks to sukh from:

    mrbios (17th September 2013)

  4. #3
    mrbios's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Stroud, Gloucestershire
    Posts
    2,444
    Thank Post
    349
    Thanked 254 Times in 209 Posts
    Rep Power
    98
    Ah perfect, seems the health service wasn't running so my content indexes were saying unknown. Soon as i started those i got failed.....restarting the search services woke it up again to healthy and i can see the backlog going down (looks like that's going to be a few hours though)

    Cheers for pointing me in the right direction

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Exchange 2013 OWA Screenshots
    By DrCheese in forum Enterprise Software
    Replies: 15
    Last Post: 9th December 2012, 12:49 PM
  2. [CLOSED] Bug/Error: Search not working
    By pooley in forum EduGeek.net Site Problems
    Replies: 2
    Last Post: 12th October 2011, 11:08 AM
  3. Exchange 2010 address book not work - urgent please
    By pritchardavid in forum Windows Server 2008 R2
    Replies: 17
    Last Post: 31st March 2011, 02:24 PM
  4. [MS Office - 2010] Instant Search not working/installed - W7
    By bmdixon in forum Office Software
    Replies: 0
    Last Post: 30th April 2010, 11:24 AM
  5. Nasty File Search not Working/Crashes
    By Grommit in forum Windows
    Replies: 4
    Last Post: 15th March 2007, 04:53 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •