+ Post New Thread
Results 1 to 2 of 2
Enterprise Software Thread, Exchange 2010 Sp3r2 Password issues on one database only in Technical; Morning all I run a fairly simple Exchange system with three databases, students, sixth form and staff hosted on a ...
  1. #1
    AJWhite1970's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Wiltshire
    Posts
    325
    Thank Post
    83
    Thanked 75 Times in 57 Posts
    Rep Power
    16

    Exchange 2010 Sp3r2 Password issues on one database only

    Morning all

    I run a fairly simple Exchange system with three databases, students, sixth form and staff hosted on a single server.

    The students and staff all work fine on any platform but for some reason the sixth form students can't connect to either OWA or via activesync (but can connect directly using Outlook on an in-house workstation Win 7). The error they get remotely is "the username or password is incorrect" and this happens if they enter their username in 01abcd format or curriculum\01abcd.

    I can't see any difference as to why this one database is behaving differently. Does anyone have any suggestions as to where to look? This is hosted on a W2K8r2 server with Ex2010SP3 with roll-up2 installed.

    Many thanks
    Andrew

  2. #2

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Essex
    Posts
    2,137
    Thank Post
    1
    Thanked 326 Times in 316 Posts
    Rep Power
    77
    create a new database move one user & see if that works?

    post rca results?

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Exchange 2010 Send as permission on different domain
    By Jambo_C in forum Enterprise Software
    Replies: 2
    Last Post: 10th September 2013, 11:47 AM
  2. Exchange 2010 mailbox role issue
    By _Bat_ in forum Enterprise Software
    Replies: 1
    Last Post: 20th May 2013, 04:50 PM
  3. Exchange 2010 Transport Rule based on incoming email subject
    By HMCTech in forum Enterprise Software
    Replies: 0
    Last Post: 16th May 2012, 02:43 PM
  4. Exchange 2003 to Exchange 2010 Migration - Final Issues
    By PaulO99 in forum Enterprise Software
    Replies: 3
    Last Post: 7th September 2011, 10:52 AM
  5. Exchange 2010 ECP 'GetList' error on some functions
    By mb2k01 in forum Windows Server 2008 R2
    Replies: 4
    Last Post: 15th January 2010, 09:43 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •