+ Post New Thread
Results 1 to 5 of 5
Enterprise Software Thread, Exchange 2010 - 400 4.4.7 error in Technical; Morning all, Seem to be having a problem with our Exchange server. Essentially we have a long list of email ...
  1. #1

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Stockport
    Posts
    858
    Thank Post
    258
    Thanked 106 Times in 82 Posts
    Rep Power
    39

    Exchange 2010 - 400 4.4.7 error

    Morning all,

    Seem to be having a problem with our Exchange server. Essentially we have a long list of email sat in a queue unable to send all with the error code 400 4.4.7.

    Having done some quick research into it, most suggestions are that the emails are being sent to a domain which cannot accept them, however there is a large number of different domains that I can see (certainly over 50) so I find it hard to believe that all these domains cannot receive email from us.

    We are receiving emails into school, it is only sending them back out again where the problem lies.

    I'd post a screenshot, but we've just cleared out the queue to see if that helps anything....as soon as the error regenerates I'll post one.

    Any help anyone can give us would be gratefully received.

    Thanks

    Iain

  2. #2

    AngryTechnician's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    3,730
    Thank Post
    698
    Thanked 1,212 Times in 761 Posts
    Rep Power
    395
    Have you checked spamhaus to see if your IP has been blacklisted? That could account for more than one domain rejecting mail from you, though normally with a different error code. Worth checking just in case though.

  3. Thanks to AngryTechnician from:

    Iain.Faulkner (18th June 2013)

  4. #3

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Stockport
    Posts
    858
    Thank Post
    258
    Thanked 106 Times in 82 Posts
    Rep Power
    39
    Thanks for that, just checked it and we're not on any blacklist according to spamhaus

  5. #4

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Stockport
    Posts
    858
    Thank Post
    258
    Thanked 106 Times in 82 Posts
    Rep Power
    39
    This has now evolved slightly,

    Within the queue viewer, on the smtp queue we have another error under "last error", see below

    451 4.4.0 Primary Target IP address responded with: "535 5.7.0 Error: authentication failed: authentication failure." Attempted failover to alternate host, but that did not succeed. Either there are no alternate hosts, or delivery failed to all alternate host

    Any suggestions?

  6. #5

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Stockport
    Posts
    858
    Thank Post
    258
    Thanked 106 Times in 82 Posts
    Rep Power
    39
    Right, this appears to have been resolved.

    Although not 100% sure on what it was that has fixed it, we spoke to the company who do our email redirection and within 20 minutes external email is being sent again......we did make one slight change to our DNS as well, but only physically adding the internal DNS addresses...I know where my money lies as to where the problem was.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 24th February 2012, 04:38 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 2nd November 2011, 08:35 AM
  3. Exchange 2010 Calendar Sharing Error
    By sven in forum Enterprise Software
    Replies: 3
    Last Post: 5th October 2011, 02:32 PM
  4. Exchange 2010 relay error
    By Jobos in forum Enterprise Software
    Replies: 13
    Last Post: 23rd March 2011, 08:56 PM
  5. Exchange 2010 ECP 'GetList' error on some functions
    By mb2k01 in forum Windows Server 2008 R2
    Replies: 4
    Last Post: 15th January 2010, 09:43 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •