+ Post New Thread
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 41
Enterprise Software Thread, SCCM 2012 Updates & Packages Not Installing in Technical; Seems its related to WSUS target groups My System Center Experience: OnSearchComplete - Failed to end search job. Error = ...
  1. #16

    Gatt's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    6,678
    Thank Post
    861
    Thanked 650 Times in 431 Posts
    Rep Power
    499

  2. #17

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    16,054
    Thank Post
    888
    Thanked 1,729 Times in 1,492 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    454
    Seen that, no target groups.

  3. #18

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    16,054
    Thank Post
    888
    Thanked 1,729 Times in 1,492 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    454
    @Gatt i readded the DP role and its broke OSD

    Error 0x80091007

    Any ideas please?

  4. #19

    Gatt's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    6,678
    Thank Post
    861
    Thanked 650 Times in 431 Posts
    Rep Power
    499
    Ouch - the hash value mismatch issues
    Had this before - you need to remove the affect stuff off your DP - wait for tit to be clean and then re deploy back to the DP.

  5. #20

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    16,054
    Thank Post
    888
    Thanked 1,729 Times in 1,492 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    454
    Sorry Gatt but can you translate into english

  6. #21

    Gatt's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    6,678
    Thank Post
    861
    Thanked 650 Times in 431 Posts
    Rep Power
    499


    Remove the affected deployments from the DPs
    Once they have gone completely - re-distribute them back to the DPs
    This should resync the Hash Values

  7. #22

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    16,054
    Thank Post
    888
    Thanked 1,729 Times in 1,492 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    454
    How do i remove it from the DP without deleting the package please?

  8. #23

    Gatt's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    6,678
    Thank Post
    861
    Thanked 650 Times in 431 Posts
    Rep Power
    499
    2 Ways
    Remove it from the "Deployments" tab at the bottom of the screen
    or in the package properties goto the "Content Locations" tab and remove it from there

  9. #24

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    16,054
    Thank Post
    888
    Thanked 1,729 Times in 1,492 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    454
    Thanks @Gatt

    Software updates still seem to be broken though

  10. #25

    Gatt's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    6,678
    Thank Post
    861
    Thanked 650 Times in 431 Posts
    Rep Power
    499
    Could it be a similar issue with the DP and hash values?
    Is it old updates that aren't working or newly advertised ones as well?

  11. #26

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    16,054
    Thank Post
    888
    Thanked 1,729 Times in 1,492 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    454
    Both New & Old Seem broken.

    Thanks

  12. #27

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    16,054
    Thank Post
    888
    Thanked 1,729 Times in 1,492 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    454
    @Gatt i am getting the error above on the applying operating system stage. I have tried redistribution the WIM file. Thanks

  13. #28

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    16,054
    Thank Post
    888
    Thanked 1,729 Times in 1,492 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    454
    Anything please?

  14. #29

    Gatt's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    6,678
    Thank Post
    861
    Thanked 650 Times in 431 Posts
    Rep Power
    499
    Is this a captured WIM or a Task Sequence? (If the latter it could be one of your packages that has the mismatched hash)
    Could also be a driver package

    Guessing the SMSTSLog doesn't help much?

  15. #30

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    16,054
    Thank Post
    888
    Thanked 1,729 Times in 1,492 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    454
    Its the latter.

    No the log doesn't help at all.

    I have removed all packages from my DP but it doesn't seem to be removing the packages from the disk on the DP. Why would that be please? My idea is so i can totally redistribute all my packages from a fresh.

    Thanks

SHARE:
+ Post New Thread
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. SCCM 2012 One computer will not start the task sequence
    By ricky15100 in forum Enterprise Software
    Replies: 5
    Last Post: 9th July 2013, 05:18 PM
  2. SCCM 2007 USMT: 2 Software Packages Not Installing
    By tippett in forum O/S Deployment
    Replies: 1
    Last Post: 13th November 2012, 06:28 PM
  3. SCCM 2012 will not download 3 updates
    By FN-GM in forum Enterprise Software
    Replies: 0
    Last Post: 30th July 2012, 04:32 PM
  4. Replies: 29
    Last Post: 5th September 2011, 08:06 PM
  5. Replies: 10
    Last Post: 1st July 2009, 08:58 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •