+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
EduSweep Thread, Signature Creation Woes in Projects:; Greetings, First of all, thanks for creating a really useful tool for combatting the scurge of student's game collections. Secondly, ...
  1. #1

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Walsall, UK
    Posts
    13
    Thank Post
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0

    Signature Creation Woes

    Greetings,

    First of all, thanks for creating a really useful tool for combatting the scurge of student's game collections. Secondly, I'm having trouble with a couple of signatures I've made which are file specific but EduSweep doesn't detect them as such ("This signature detects specific files" remains unchecked). As a result, when using the file-specific signatures by themselves, nothing is detected. Am I missing some tickbox somewhere or are my students actually telling the truth when I chase them up about games in their user areas?

    Edit:
    Myself and my colleague here have worked out that changing the filename and/or title of the signature in the file itself causes that particular signature to pretty much not work. Both title and filename need to match exactly it seems. All is well and it's picking up hundreds of flash games in users areas. Now to write up reports on it's findings. Thanks again.
    Last edited by LWard; 27th March 2009 at 08:13 AM. Reason: Footnote [solution]

  2. #2
    bizzel's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Cambridge
    Posts
    654
    Thank Post
    102
    Thanked 204 Times in 72 Posts
    Rep Power
    51
    Thanks for the footnote - I'll have a look at the code and fix this for 2.1.1.

  3. #3

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Birmingham
    Posts
    127
    Thank Post
    27
    Thanked 15 Times in 14 Posts
    Rep Power
    14
    Hi i noticed this aswell at times. it appears to happen randomly when files are put in to the search like specific .swf files. It says created the signature but when you look at the file it says 0kb in size and displays an xml error message if you try to open it, if you open via notepad there is nothing inside the file.

    Ps. i got a number of signatures working beautifullly, theres no where to hide on my network cheers

  4. #4
    bizzel's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Cambridge
    Posts
    654
    Thank Post
    102
    Thanked 204 Times in 72 Posts
    Rep Power
    51
    Quote Originally Posted by Wils86 View Post
    Hi i noticed this aswell at times. it appears to happen randomly when files are put in to the search like specific .swf files. It says created the signature but when you look at the file it says 0kb in size and displays an xml error message if you try to open it, if you open via notepad there is nothing inside the file.

    Ps. i got a number of signatures working beautifullly, theres no where to hide on my network cheers
    Okay, sounds like a problem with the creator, I'll take a look.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. [CLOSED] Misc: BB Code URL in Signature
    By WithoutMotive in forum EduGeek.net Site Problems
    Replies: 2
    Last Post: 23rd October 2008, 09:38 AM
  2. [CLOSED] Improvement: Signature
    By Edu-IT in forum EduGeek.net Site Problems
    Replies: 6
    Last Post: 17th June 2008, 04:44 PM
  3. Signature blunder
    By FN-GM in forum General Chat
    Replies: 5
    Last Post: 21st May 2008, 10:19 AM
  4. [CLOSED] Bug/Error: Signature not displaying correctly
    By kearton in forum EduGeek.net Site Problems
    Replies: 2
    Last Post: 9th January 2008, 09:20 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •