+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
EduGeek Shutdownertron Thread, Wierd issue on some PCs in Projects:; Shutdownertron seems to work fine on some PCs, but fails to install on others. When it fails to install it ...
  1. #1

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Norfolk
    Posts
    227
    Thank Post
    5
    Thanked 10 Times in 8 Posts
    Rep Power
    21

    Wierd issue on some PCs

    Shutdownertron seems to work fine on some PCs, but fails to install on others. When it fails to install it complains in the event log about the Shutdownertron service not being able to start, and to verify 'i' have sufficient privileges to start system services. Error code is 1920 or 11920 depend which bit you look at, and the source is MSIinstaller.

    I've got it set to push this software out by GPO.

    Any ideas?

  2. #2
    cromertech's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Cromer by the coast
    Posts
    731
    Thank Post
    177
    Thanked 109 Times in 97 Posts
    Rep Power
    54
    I had this problem too and solved by installing .net 2. I don't know whether that was really what did it as I put .net on to solve something else, but they all installed correctly after that.

    Check if the machines with the problem have the dot net packages on and if not try it

  3. #3

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Norfolk
    Posts
    227
    Thank Post
    5
    Thanked 10 Times in 8 Posts
    Rep Power
    21
    Left it a bit late to reply to this, but installing .net 2 does the trick, it seems. Stuck the msi on a gpo to all PCs and it seems to go swimmingly!

  4. #4

    powdarrmonkey's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Alcester, Warwickshire
    Posts
    4,866
    Thank Post
    412
    Thanked 777 Times in 650 Posts
    Rep Power
    182
    I didn't see this when you posted it, sorry. But yes, this error message is commonly because .Net 2.0 isn't installed, and if you're getting it on only some machines that also makes sense.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Wierd RAM issue with vista 64
    By Mr_M_Cox in forum Windows Vista
    Replies: 8
    Last Post: 6th October 2008, 12:48 PM
  2. wierd redirect
    By Scotmk in forum Web Development
    Replies: 7
    Last Post: 21st November 2007, 04:39 PM
  3. Wierd Hard Drive Space Issue
    By markesmith in forum Hardware
    Replies: 1
    Last Post: 20th July 2007, 11:20 AM
  4. Wierd Printing Problem
    By binky in forum Wireless Networks
    Replies: 1
    Last Post: 17th July 2007, 09:31 AM
  5. Wierd GPO Screensaver/Password Issue
    By Heebeejeebee in forum Windows
    Replies: 4
    Last Post: 5th July 2007, 08:24 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •