+ Post New Thread
Results 1 to 2 of 2
EduGeek.net Site Problems Thread, Update / New Posts not displayed (or delayed) in New Posts in EduGeek Stuff; In the past few days I've noticed that when I have either create a new post, or replied to one ...
  1. #1

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    872
    Thank Post
    90
    Thanked 165 Times in 140 Posts
    Rep Power
    49

    Update / New Posts not displayed (or delayed) in New Posts

    In the past few days I've noticed that when I have either create a new post, or replied to one when I click on [What's New?] those posts aren't updated, listed or even changed to the colour that shows you which posts you have contributed to.

    This is on Windows 7 & IE9, Chrome, Firefox etc

    It shows up in [iSpy Live Posts] after a few seconds though.

  2. #2

    Steve21's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Swindon
    Posts
    2,698
    Thank Post
    335
    Thanked 516 Times in 484 Posts
    Rep Power
    180
    I may be wrong, but I assumed this was part of the new system for showing what's not viewed. As you created/replied, it's not a new thread thus doens't show? Don't like it, but assumed it was a change

    May be totally wrong, but hey

    Steve

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 10th September 2010, 02:21 PM
  2. rt_rokwebify not displaying school logo in ie but fine in ff
    By reggiep in forum EduGeek Joomla 1.5 Package
    Replies: 7
    Last Post: 18th February 2010, 11:25 AM
  3. Media player in IE not displaying video
    By Dos_Box in forum Windows
    Replies: 3
    Last Post: 11th June 2007, 11:31 AM
  4. Replies: 20
    Last Post: 23rd December 2006, 09:36 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •