+ Post New Thread
Results 1 to 2 of 2
EduGeek.net Site Problems Thread, no such filter attribute 'userid' in Advanced Search. in EduGeek Stuff; Advanced Search - filter by user Reponds with no such filter attribute 'userid' (in this case me trying to find ...
  1. #1


    Join Date
    Dec 2005
    Location
    In the server room, with the lead pipe.
    Posts
    4,715
    Thank Post
    288
    Thanked 789 Times in 616 Posts
    Rep Power
    226

    no such filter attribute 'userid' in Advanced Search.

    Advanced Search - filter by user

    Reponds with no such filter attribute 'userid'

    (in this case me trying to find a post I made on a subject years ago).

  2. #2

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,834
    Thank Post
    971
    Thanked 1,385 Times in 849 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    457
    Switch to single content tab and it will work. Trying to fix that bug.



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Replies: 30
    Last Post: 21st June 2013, 01:31 AM
  2. Replies: 60
    Last Post: 4th March 2010, 07:30 AM
  3. Replies: 7
    Last Post: 23rd February 2010, 09:12 AM
  4. [Fedora] RTNETLINK answers: no such process
    By Gatt in forum *nix
    Replies: 9
    Last Post: 8th April 2009, 02:59 PM
  5. [CLOSED] Bug/Error: Links not resloving when found in Google search.
    By Kyle in forum EduGeek.net Site Problems
    Replies: 11
    Last Post: 29th January 2008, 12:26 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •