+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
EduGeek.net Site Problems Thread, YouTube links displayed in Dutch (?) in EduGeek Stuff; Example: http://www.edugeek.net/forums/links/...ntral-com.html It only shows up when linking to channels, it displays it as Kanal von . Not particularly a ...
  1. #1

    sonofsanta's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Lincolnshire, UK
    Posts
    4,934
    Thank Post
    861
    Thanked 1,438 Times in 988 Posts
    Blog Entries
    47
    Rep Power
    616

    YouTube links displayed in Dutch (?)

    Example: For Your Historians: AtomCentral.COM

    It only shows up when linking to channels, it displays it as Kanal von. Not particularly a big thing, I know, but it's always confused me. As much as anything I'm just wondering if there's an explanation, tbh!

  2. #2

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,643
    Thank Post
    895
    Thanked 1,314 Times in 798 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    444
    Because our servers are in German I suspect youtube is using the servers ip to set the language to German. When the server retrieves the title of page it comes out a Kanal Von....

    Not sure how to fix that yet.
    Last edited by ZeroHour; 1st March 2012 at 01:43 PM.

  3. #3

    sonofsanta's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Lincolnshire, UK
    Posts
    4,934
    Thank Post
    861
    Thanked 1,438 Times in 988 Posts
    Blog Entries
    47
    Rep Power
    616
    Quote Originally Posted by ZeroHour View Post
    Because our servers are in German I suspect youtube is using the servers ip to set the language to German. When the server retrieves the title of page it comes out a Kanal Von....

    Not sure how to fix that yet.
    That'd explain it then... doesn't really need fixing, I suppose, just a curiosity.

    And -10 points to me for my rubbish language skills. I even spent a year speaking German in Switzerland :/

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. images not displaying in IE
    By tea_and_toast in forum EduGeek Joomla 1.0 Package
    Replies: 10
    Last Post: 11th June 2012, 01:29 AM
  2. youtube links in moodle - allowed?
    By philtomo-25 in forum Virtual Learning Platforms
    Replies: 3
    Last Post: 9th October 2009, 03:05 PM
  3. Changing the way course lists are displayed in moodle 1.8
    By m1ddy in forum Virtual Learning Platforms
    Replies: 5
    Last Post: 3rd July 2008, 11:40 AM
  4. Create a bingo card display in Excel
    By laserblazer in forum How do you do....it?
    Replies: 4
    Last Post: 27th February 2008, 08:24 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 19th March 2007, 02:58 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •