+ Post New Thread
Results 1 to 2 of 2
EduGeek.net Site Problems Thread, Mobile theme layout problem - ICS in EduGeek Stuff; On my galaxy nexus with ics i have the following problems 1) wont allow me to make new forum posts ...
  1. #1

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    England
    Posts
    735
    Thank Post
    89
    Thanked 52 Times in 46 Posts
    Rep Power
    36

    Mobile theme layout problem - ICS

    On my galaxy nexus with ics i have the following problems

    1) wont allow me to make new forum posts in the mobile theme.

    2) writing now
    Last edited by ihaveaproblem; 11th December 2011 at 11:57 PM.

  2. #2

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    England
    Posts
    735
    Thank Post
    89
    Thanked 52 Times in 46 Posts
    Rep Power
    36
    Sorry for rubbish post above. I was trying to write it on my phone last night and kept running into problems and then just went sleep.
    Problems are as follows
    I have Samsung galaxy nexus running android 4.0

    1) Mobile theme won’t allow me to make posts. I write the message in the box and when I click submit it's as if the page refreshes because my message disappears and hasn’t been posted
    2) Sometimes when I am browsing a forum section (Example, Windows 7 Section) then press the back button to get back to the main forum section the layout goes odd. I can still see some of the forum posts from the section I just exited mixed up in the main forum sections.

    Hope that makes sense. I will try to explain better if you need more info.



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. [CLOSED] Layout Issue: Mobile / iPhone theme layout issue
    By FN-GM in forum EduGeek.net Site Problems
    Replies: 2
    Last Post: 11th May 2011, 04:51 PM
  2. [CLOSED] Bug/Error: Unable to post in the EduGeek.net Site Problems with the mobile theme
    By FN-GM in forum EduGeek.net Site Problems
    Replies: 2
    Last Post: 11th May 2011, 04:51 PM
  3. Editor layout problem
    By DirtySnipe in forum EduGeek Joomla 1.5 Package
    Replies: 3
    Last Post: 15th April 2009, 12:32 PM
  4. [CLOSED] Layout Issue: Cant change back from the mobile theme
    By HMCTech in forum EduGeek.net Site Problems
    Replies: 5
    Last Post: 16th July 2008, 12:18 AM
  5. Layout problem when using 2 columns
    By SimpleSi in forum EduGeek Joomla 1.0 Package
    Replies: 3
    Last Post: 17th May 2008, 10:19 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •