+ Post New Thread
Results 1 to 6 of 6
EduGeek.net Site Problems Thread, mobile theme not loading correctly in EduGeek Stuff; Appears as though there is no css for the mobile site? Just a list of text no pretty boxes!...
  1. #1

    glennda's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Sussex
    Posts
    7,817
    Thank Post
    272
    Thanked 1,138 Times in 1,034 Posts
    Rep Power
    350

    mobile theme not loading correctly

    Appears as though there is no css for the mobile site? Just a list of text no pretty boxes!
    Last edited by ZeroHour; 15th November 2011 at 04:58 AM.

  2. #2

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    16,054
    Thank Post
    888
    Thanked 1,729 Times in 1,492 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    454
    Yep i also get the same.

  3. #3

    elsiegee40's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Kent
    Posts
    11,210
    Thank Post
    1,809
    Thanked 2,223 Times in 1,641 Posts
    Rep Power
    803
    Me too... I guess it's on the list of things yet to be turned on... I'm happy to wait for ZH to get some sleep

  4. #4

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,748
    Thank Post
    917
    Thanked 1,335 Times in 815 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    447
    This *should* be fixed (looks fine my end)

  5. #5

    elsiegee40's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Kent
    Posts
    11,210
    Thank Post
    1,809
    Thanked 2,223 Times in 1,641 Posts
    Rep Power
    803
    Good now. Thank you

  6. #6

    glennda's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Sussex
    Posts
    7,817
    Thank Post
    272
    Thanked 1,138 Times in 1,034 Posts
    Rep Power
    350
    @zh not fancy sleep then!

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Replies: 6
    Last Post: 19th October 2007, 02:48 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 1st July 2007, 08:04 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 1st May 2007, 09:17 AM
  4. roaming profile not loading
    By mushoku in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: 5th February 2007, 10:55 PM
  5. Replies: 9
    Last Post: 18th December 2006, 10:07 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •