+ Post New Thread
Results 1 to 1 of 1
EduGeek.net Site Problems Thread, me sigs gone! in EduGeek Stuff; My sig image seems to have disappeared [edit] its back [/edit] Si...
  1. #1

    SimpleSi's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Lancashire
    Posts
    5,808
    Thank Post
    1,476
    Thanked 592 Times in 444 Posts
    Rep Power
    168

    me sigs gone!

    My sig image seems to have disappeared
    [edit] its back [/edit]
    Si
    Last edited by ZeroHour; 27th September 2011 at 03:11 AM.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Can someone tell me where all my pictures have gone after moodle upgrade?
    By reggiep in forum Virtual Learning Platforms
    Replies: 2
    Last Post: 28th March 2011, 03:15 PM
  2. Wireless ... Give me your brains
    By ajbritton in forum Wireless Networks
    Replies: 36
    Last Post: 25th October 2005, 07:47 AM
  3. Reccomend me some colour Lasers pls
    By ChrisH in forum Hardware
    Replies: 29
    Last Post: 27th September 2005, 11:11 AM
  4. Download this and tell me its not funny!
    By Dos_Box in forum Jokes/Interweb Things
    Replies: 4
    Last Post: 25th August 2005, 01:16 PM
  5. Profiles & Sigs
    By Ric_ in forum General EduGeek News/Announcements
    Replies: 5
    Last Post: 18th June 2005, 03:00 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •