+ Post New Thread
Results 1 to 5 of 5
EduGeek.net Site Problems Thread, EduGeek makes you think your ipad has a line of dead pixels! in EduGeek Stuff; As the title suggests! When you scroll up or down the line moves with you thankfully, so definitely not dead ...
  1. #1
    mb2k01's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,151
    Thank Post
    191
    Thanked 235 Times in 199 Posts
    Rep Power
    94

    EduGeek makes you think your ipad has a line of dead pixels!

    As the title suggests!

    When you scroll up or down the line moves with you thankfully, so definitely not dead pixels!

    I'll pop back later and upload some screenshots as I don't think I can direct from the iPad.
    Last edited by ZeroHour; 3rd August 2011 at 12:13 AM.

  2. #2
    mb2k01's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,151
    Thank Post
    191
    Thanked 235 Times in 199 Posts
    Rep Power
    94
    Images attached as promised
    IMG_0005.PNG
    IMG_0006.PNG

  3. #3

    tech_guy's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    That little bit in the middle of Little Old England
    Posts
    8,162
    Thank Post
    1,924
    Thanked 1,358 Times in 748 Posts
    Blog Entries
    3
    Rep Power
    400
    I don't seem to have this problem on my iPad 1.

  4. #4
    mb2k01's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,151
    Thank Post
    191
    Thanked 235 Times in 199 Posts
    Rep Power
    94
    Hmm. It would be interesting to know if another iPad 2 user gets it as well then.
    It's the only webpage I've noticed it happen on, so would guess it is site related.

    Obviously not a big problem, more of a quirk!

  5. #5

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,837
    Thank Post
    974
    Thanked 1,405 Times in 850 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    460
    Based on where the line appears I think its where the background gradient image ends and the background colour begins, I cant replicate it on the ipad 1 so I think it must be a glitch in v2's firmware.



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. When do you take your holidays?
    By mark in forum General Chat
    Replies: 17
    Last Post: 14th September 2011, 10:09 AM
  2. [Pics] The Awkward Moment When Your Friends Fat Arm Makes You Look Naked
    By mattx in forum Jokes/Interweb Things
    Replies: 1
    Last Post: 20th May 2011, 08:50 PM
  3. [Pics] Makes you think
    By pod in forum Jokes/Interweb Things
    Replies: 6
    Last Post: 21st March 2010, 10:48 AM
  4. What do you think of your school's MIS system?
    By schoolzone in forum MIS Systems
    Replies: 2
    Last Post: 8th August 2007, 03:15 PM
  5. what do you think to these utils ?
    By mac_shinobi in forum General Chat
    Replies: 18
    Last Post: 3rd February 2006, 08:56 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •