+ Post New Thread
Results 1 to 6 of 6
EduGeek.net Site Problems Thread, South Africa Flag Problem in EduGeek Stuff; Hi, There seems to be a small problem with the South Africa flag showing in the user profile next to ...
  1. #1

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    16,062
    Thank Post
    889
    Thanked 1,733 Times in 1,496 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    454

    South Africa Flag Problem

    Hi,

    There seems to be a small problem with the South Africa flag showing in the user profile next to posts.

    I have attached a screenshot.
    Attached Images Attached Images
    Last edited by ZeroHour; 5th July 2011 at 02:59 AM.

  2. Thanks to FN-GM from:

    ZeroHour (5th July 2011)

  3. #2
    linkazoid's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    London
    Posts
    650
    Thank Post
    119
    Thanked 90 Times in 74 Posts
    Rep Power
    78
    Probably because South Africa is spelt wrong in your attached screenshot.

  4. #3

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    16,062
    Thank Post
    889
    Thanked 1,733 Times in 1,496 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    454
    Quote Originally Posted by linkazoid View Post
    Probably because South Africa is spelt wrong in your attached screenshot.
    So it is, thats weird. I dont think that is a field the user can fill in.

  5. #4

    EduTech's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Reading
    Posts
    5,068
    Thank Post
    160
    Thanked 925 Times in 727 Posts
    Blog Entries
    3
    Rep Power
    273
    You enter your own location for that part of the profile, you pick your country and state from a drop down list.

    It is probably a fault with the location (ZA) flag.. as that is what the member has stated as his country/state

    James.

  6. #5
    Nick_Parker's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Dainfern, South Africa
    Posts
    440
    Thank Post
    95
    Thanked 18 Times in 13 Posts
    Rep Power
    17
    Mine shows up correctly?

  7. #6

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,628
    Thank Post
    920
    Thanked 1,336 Times in 816 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    448
    Should be fixed

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. New MIS for South Africa
    By AntiThesis in forum MIS Systems
    Replies: 14
    Last Post: 17th March 2011, 09:11 AM
  2. SOUTH AFRICA 2010: Manage Results And Statistics
    By DaveP in forum General Chat
    Replies: 2
    Last Post: 11th June 2010, 07:52 PM
  3. Google, The [Football] World Cup And South Africa
    By DaveP in forum General Chat
    Replies: 3
    Last Post: 9th June 2010, 11:39 AM
  4. USB modem in South Africa
    By creese in forum Hardware
    Replies: 15
    Last Post: 30th October 2009, 08:04 AM
  5. Greetings from South Africa
    By AntiThesis in forum International Visitor Chat
    Replies: 29
    Last Post: 23rd September 2009, 09:00 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •