+ Post New Thread
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 33
EduGeek.net Site Problems Thread, Tab Enter for replies in EduGeek Stuff; Originally Posted by webman I wouldn't mind it if there was another shortcut to post the reply I'd be happy ...
  1. #16


    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Northamptonshire
    Posts
    4,691
    Thank Post
    352
    Thanked 796 Times in 715 Posts
    Rep Power
    347
    Quote Originally Posted by webman View Post
    I wouldn't mind it if there was another shortcut to post the reply
    I'd be happy with something else too.

  2. #17

    SYNACK's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    11,172
    Thank Post
    868
    Thanked 2,699 Times in 2,288 Posts
    Blog Entries
    11
    Rep Power
    772
    I think that Alt-S hits the submit button but that only seems to work in IE, does not work in Firefox at all, well not for the past two or so versions.

  3. Thanks to SYNACK from:

    webman (20th June 2011)

  4. #18

    john's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    London
    Posts
    10,611
    Thank Post
    1,496
    Thanked 1,051 Times in 920 Posts
    Rep Power
    303
    Quote Originally Posted by SYNACK View Post
    I think that Alt-S hits the submit button but that only seems to work in IE, does not work in Firefox at all, well not for the past two or so versions.
    Opens History Menu in FF, or does for me as I have a menu bar instead of there weird incarnation of the MS Office theme?!

  5. #19

    webman's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    North East England
    Posts
    8,406
    Thank Post
    639
    Thanked 961 Times in 661 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    324
    OK, so pressing Alt + S in Chrome 12 appears to submit it.

  6. #20


    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Northamptonshire
    Posts
    4,691
    Thank Post
    352
    Thanked 796 Times in 715 Posts
    Rep Power
    347
    Point to note, the report post function still works ok with tab + enter.

  7. #21

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,706
    Thank Post
    906
    Thanked 1,321 Times in 803 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    445
    I have not forgotten about this issue, there appears to be weird issues with FF (esp <4.01) which are supposed to be fixed in 4.1.5 but its all a bit unspecific right now. I cant recreate the chrome issue, webman what OS are you having the problem on?

    Cheers

  8. #22

    RabbieBurns's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Sydney
    Posts
    5,521
    Thank Post
    1,333
    Thanked 469 Times in 306 Posts
    Blog Entries
    6
    Rep Power
    199
    tab+enter works OK for me in FF5 It brings me to this quick reply box.

    PS. Thanks for the heads up on this @kmount, i didnt even realise the shortcut existed

  9. #23


    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Northamptonshire
    Posts
    4,691
    Thank Post
    352
    Thanked 796 Times in 715 Posts
    Rep Power
    347
    Issue persists in Firefox 5.0 here.

  10. #24

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,706
    Thank Post
    906
    Thanked 1,321 Times in 803 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    445
    Quote Originally Posted by kmount View Post
    Issue persists in Firefox 5.0 here.
    Which OS? just so I can test from here.

  11. #25


    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Northamptonshire
    Posts
    4,691
    Thank Post
    352
    Thanked 796 Times in 715 Posts
    Rep Power
    347
    Using Linux Mint 11 x64.

    Was on Firefox 3 before (Linux Mint 10 uses that), upgraded from 10>11 via aptitude (which was fun and not like you'd think from a debian background) which brought in new firefox and it still does it I'm afraid.

  12. #26


    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Northamptonshire
    Posts
    4,691
    Thank Post
    352
    Thanked 796 Times in 715 Posts
    Rep Power
    347
    Doesn't work on Chromium 12 on this OS either.

    (but alt + s does)

  13. #27

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,706
    Thank Post
    906
    Thanked 1,321 Times in 803 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    445
    I wonder if its a linux issue tbh now, all the test setups involving windows/mac I have seem to work (chrome 12 included)

  14. #28


    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Northamptonshire
    Posts
    4,691
    Thank Post
    352
    Thanked 796 Times in 715 Posts
    Rep Power
    347
    I'm not entirely sure either way, it seems odd that the "report a post" functionality works just fine, it's this new snazzy reply box that auto saves, calculates the phase of the moon etc that seems to bring the issue up.

  15. #29

    john's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    London
    Posts
    10,611
    Thank Post
    1,496
    Thanked 1,051 Times in 920 Posts
    Rep Power
    303
    Quote Originally Posted by ZeroHour View Post
    I wonder if its a linux issue tbh now, all the test setups involving windows/mac I have seem to work (chrome 12 included)
    Still no good here Shaun and as you know I'm a Windows lover Windows 7 Pro X64 with FireFox 4.0.1 and for me it would be 3 tabs then enter not the 2 with me having the close thread button like you but still doesn't work

  16. #30

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,706
    Thank Post
    906
    Thanked 1,321 Times in 803 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    445
    Can those having this issue please see if it still happens now as we are now running 4.1.5 which has a large amount of fixes.
    Running Chrome 13.0.782.107 beta Win 7 and tab is fine for me.

SHARE:
+ Post New Thread
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. Best IT Support Replies
    By andrew_91090 in forum General Chat
    Replies: 23
    Last Post: 11th May 2011, 04:07 PM
  2. Addin Deveolopment for email replies in outlook.
    By SimAda00 in forum Office Software
    Replies: 0
    Last Post: 20th April 2011, 09:47 PM
  3. Replies to my blog post
    By Dos_Box in forum Comments and Suggestions
    Replies: 62
    Last Post: 18th February 2009, 04:54 PM
  4. [News] 'Out of Office' Automatic E-mail Replies
    By mattx in forum Jokes/Interweb Things
    Replies: 5
    Last Post: 22nd October 2008, 09:48 AM
  5. Prevent replies in Outlook 2003
    By WithoutMotive in forum How do you do....it?
    Replies: 3
    Last Post: 21st October 2008, 05:01 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •