+ Post New Thread
Results 1 to 15 of 15
EduGeek.net Site Problems Thread, @username not working in EduGeek Stuff; Hi, Sorry for the life of me i cant remember what the feature is called when you talk to a ...
  1. #1

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    16,215
    Thank Post
    893
    Thanked 1,773 Times in 1,529 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    461

    @username not working

    Hi,

    Sorry for the life of me i cant remember what the feature is called when you talk to a user by doing @username

    Anyway for some reason it doesnt seem to work on this post.

    http://www.edugeek.net/forums/behind...tml#post682697

    The link doesnt appear.

    Thanks

  2. #2

    EduTech's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Reading
    Posts
    5,074
    Thank Post
    160
    Thanked 937 Times in 731 Posts
    Blog Entries
    3
    Rep Power
    275
    All you have to do now is use @ and then the username joined together.

    James.

    Example: @EduTech

  3. #3

    SYNACK's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    11,239
    Thank Post
    882
    Thanked 2,742 Times in 2,316 Posts
    Blog Entries
    11
    Rep Power
    784
    I have had this too, it works on some posts but not on others.

  4. #4

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    16,215
    Thank Post
    893
    Thanked 1,773 Times in 1,529 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    461
    Quote Originally Posted by EduTech View Post
    All you have to do now is use @ and then the username joined together.

    James.

    Example: @EduTech
    I know how to work it but it doesnt seem to work on this post

  5. #5

    Domino's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Bromley
    Posts
    4,127
    Thank Post
    217
    Thanked 1,322 Times in 812 Posts
    Blog Entries
    4
    Rep Power
    518
    It's in BTRD, maybe that is something to do with it?

    as mentions appear on your profile it might be an idea to have it disabled in there.

  6. #6

    EduTech's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Reading
    Posts
    5,074
    Thank Post
    160
    Thanked 937 Times in 731 Posts
    Blog Entries
    3
    Rep Power
    275
    Quote Originally Posted by FN-GM View Post
    I know how to work it but it doesnt seem to work on this post
    My bad mate, half asleep I get what you mean know. I do imagine it is because it is "Behind the Red Door" as it is also not indexed by google the same applies where you can't tag specific members.

    James.

    *Sorry, what domino said.

  7. #7

    SYNACK's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    11,239
    Thank Post
    882
    Thanked 2,742 Times in 2,316 Posts
    Blog Entries
    11
    Rep Power
    784
    How about this post BBC Click - Can a £15 computer solve the programming gap?

    can anyone point out where I got it wrong or is it a fault?

  8. #8

    elsiegee40's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Kent
    Posts
    9,982
    Thank Post
    1,852
    Thanked 2,295 Times in 1,694 Posts
    Rep Power
    818
    It seems to work as long as a space follows the username. If there is any other character following the username, such as a full stop or bracket it doesn't work (@SYNACK)

  9. #9

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    16,215
    Thank Post
    893
    Thanked 1,773 Times in 1,529 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    461
    Here is another example where it doesnt work

    Who will be the first . . .

  10. #10

    maniac's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Kent
    Posts
    3,070
    Thank Post
    210
    Thanked 430 Times in 310 Posts
    Rep Power
    144
    Quote Originally Posted by FN-GM View Post
    Here is another example where it doesnt work

    Who will be the first . . .
    Yes, @FN-GM (just to test it) I noticed that and was just about to add it. In my origenal post it worked for all 3 mentions, yet elsiegee's mention of geoff later in the thread didn't seem to work.

    EDIT: (And my mention of you there worked.)

  11. #11

    elsiegee40's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Kent
    Posts
    9,982
    Thank Post
    1,852
    Thanked 2,295 Times in 1,694 Posts
    Rep Power
    818
    @FN-GM at the start of a post

    I'm just testing a theory! @FN-GM is a sentence not at the start of a post and @FN-GM, followed by punctuation.

    EDIT
    B*gger... they all worked this time(@FN-GM)
    Last edited by elsiegee40; 7th June 2011 at 03:20 PM.

  12. #12

    plexer's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Norfolk
    Posts
    13,578
    Thank Post
    722
    Thanked 1,684 Times in 1,499 Posts
    Rep Power
    432
    For some reason that seems random the correct mention tags are not always being added

    Ben

  13. #13

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    16,215
    Thank Post
    893
    Thanked 1,773 Times in 1,529 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    461
    Quote Originally Posted by elsiegee40 View Post
    @FN-GM at the start of a post

    I'm just testing a theory! @FN-GM is a sentence not at the start of a post and @FN-GM, followed by punctuation.

    EDIT
    B*gger... they all worked this time(@FN-GM)
    stoppppp lots of notifications coming up

    Odd question did you copy and paste your post before you submitted it?

  14. #14

    elsiegee40's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Kent
    Posts
    9,982
    Thank Post
    1,852
    Thanked 2,295 Times in 1,694 Posts
    Rep Power
    818
    Quote Originally Posted by FN-GM View Post
    stoppppp lots of notifications coming up

    Odd question did you copy and paste your post before you submitted it?
    No I didn't

  15. #15

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    16,215
    Thank Post
    893
    Thanked 1,773 Times in 1,529 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    461
    I have another example of it not working here: http://www.edugeek.net/forums/behind...tml#post691284

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Moodle to Mahara Not working in IE but working in chrome/firefox/opera
    By glennda in forum Internet Related/Filtering/Firewall
    Replies: 1
    Last Post: 28th April 2011, 08:38 AM
  2. [Pics] What Your Username Says About You
    By DaveP in forum Jokes/Interweb Things
    Replies: 7
    Last Post: 31st July 2009, 09:00 AM
  3. strange nic lights working/not working
    By browolf in forum Wireless Networks
    Replies: 13
    Last Post: 15th December 2008, 01:50 PM
  4. Where did your username come from?
    By Little-Miss in forum General Chat
    Replies: 96
    Last Post: 14th November 2008, 10:57 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •