+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
EduGeek.net Site Problems Thread, Unable to post in the EduGeek.net Site Problems with the mobile theme in EduGeek Stuff; Hi, I am unable to make a post in the Edugeek Site problems forum from the mobile theme. I type ...
  1. #1

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    16,054
    Thank Post
    888
    Thanked 1,729 Times in 1,492 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    454

    Unable to post in the EduGeek.net Site Problems with the mobile theme

    Hi,

    I am unable to make a post in the Edugeek Site problems forum from the mobile theme. I type my title and message and when i press submit the page just reloads with no error messages and my text from the message box disappears. The text in the title box remains.
    Last edited by ZeroHour; 11th May 2011 at 03:10 PM.

  2. Thanks to FN-GM from:

    ZeroHour (11th May 2011)

  3. #2

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,750
    Thank Post
    918
    Thanked 1,336 Times in 816 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    448
    This is caused by the fact you can put a prefix in, once that bug is fixed it should be fine as this forum requires a prefix.

    Closing as its linked to the other open bug.

  4. #3

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    16,054
    Thank Post
    888
    Thanked 1,729 Times in 1,492 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    454
    Ah i didnt think of that

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. [CLOSED] Layout Issue: Mobile / iPhone theme layout issue
    By FN-GM in forum EduGeek.net Site Problems
    Replies: 2
    Last Post: 11th May 2011, 03:51 PM
  2. [CLOSED] Layout Issue: Windows Mobile / iPhone Theme
    By gibbo_ap in forum EduGeek.net Site Problems
    Replies: 10
    Last Post: 7th May 2010, 05:11 PM
  3. Joomla Edugeek Theme
    By wesleyw in forum EduGeek Joomla 1.5 Package
    Replies: 3
    Last Post: 15th March 2009, 12:06 AM
  4. [CLOSED] Layout Issue: Cant change back from the mobile theme
    By HMCTech in forum EduGeek.net Site Problems
    Replies: 5
    Last Post: 15th July 2008, 11:18 PM
  5. New Site Feature: EduGeek.net Chat! It lives!
    By ZeroHour in forum General EduGeek News/Announcements
    Replies: 27
    Last Post: 11th March 2008, 10:34 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •