+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
EduGeek.net Site Problems Thread, View First Unread link doesnt always work correctly in EduGeek Stuff; Hi, I use the "View First Unread" button, in each thread pretty often. I have noticed sometimes when i use ...
  1. #1

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    15,819
    Thank Post
    873
    Thanked 1,675 Times in 1,458 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    444

    View First Unread link doesnt always work correctly

    Hi,

    I use the "View First Unread" button, in each thread pretty often. I have noticed sometimes when i use the link it either take me a post i have already read, sometimes it will take me to a post that is above one of my posts. Other times it will just take me to the first post in the thread.

    It seems to be an intermittent thing as sometimes it works fine.

    I am using Firefox In Windows 7 & Mac OS X 10.6 - It does it in both.

    Cheers
    Last edited by ZeroHour; 24th October 2012 at 07:11 AM.

  2. #2

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,641
    Thank Post
    894
    Thanked 1,314 Times in 798 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    441
    Quote Originally Posted by FN-GM View Post
    Hi,

    I use the "View First Unread" button, in each thread pretty often. I have noticed sometimes when i use the link it either take me a post i have already read, sometimes it will take me to a post that is above one of my posts. Other times it will just take me to the first post in the thread.

    It seems to be an intermittent thing as sometimes it works fine.

    I am using Firefox In Windows 7 & Mac OS X 10.6 - It does it in both.

    Cheers
    The thing to check is the last visit time in the top right corner, thats where it bases your last post link to. When that updates the link updates to the correct position.
    I suspect thats why your experiencing the issue, a browser is keeping your session alive as such and the last visit time (which is when your session times out) is not updated.

  3. #3

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    15,819
    Thank Post
    873
    Thanked 1,675 Times in 1,458 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    444
    I see, i will keep any eye on that and report back.

  4. #4

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    15,819
    Thank Post
    873
    Thanked 1,675 Times in 1,458 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    444
    Yep your right, been keeping an eye on it. What can be done to sort it please?

    Thanks

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. [CLOSED] Bug/Error: First Unread link
    By leco in forum EduGeek.net Site Problems
    Replies: 4
    Last Post: 7th April 2010, 12:54 PM
  2. Belkin Wireless G+ MIMO doesnt work.
    By JavaNocKziK in forum Hardware
    Replies: 0
    Last Post: 28th February 2009, 02:40 PM
  3. uploading doesnt work
    By ianaddisonuk in forum EduGeek Joomla 1.5 Package
    Replies: 4
    Last Post: 11th July 2008, 12:56 AM
  4. LNM Shortcut doesnt work
    By Chris in forum Learning Network Manager
    Replies: 4
    Last Post: 4th March 2008, 02:30 PM
  5. Why doesnt DHCP work as it should in theory?
    By sidewinder in forum Wireless Networks
    Replies: 28
    Last Post: 9th October 2006, 04:46 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •