+ Post New Thread
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 36
EduGeek.net Site Problems Thread, Site delay issues in EduGeek Stuff; I'm having long delays when clicking on links at times. Wasn't that good last night either. Si...
  1. #1

    SimpleSi's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Lancashire
    Posts
    5,829
    Thank Post
    1,476
    Thanked 595 Times in 446 Posts
    Rep Power
    170

    Site delay issues

    I'm having long delays when clicking on links at times.

    Wasn't that good last night either.

    Si
    Last edited by ZeroHour; 18th May 2011 at 04:24 PM.

  2. #2

    teejay's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    3,260
    Thank Post
    290
    Thanked 796 Times in 605 Posts
    Rep Power
    348
    Getting the same thing here, have to keep reloading the page when I click on a link.

  3. #3

    glennda's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Sussex
    Posts
    7,821
    Thank Post
    272
    Thanked 1,140 Times in 1,036 Posts
    Rep Power
    351
    thought it was just me!

    its not in the same datacenter as police.uk are we? lol

  4. #4

    SYSMAN_MK's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    4,012
    Thank Post
    490
    Thanked 1,345 Times in 731 Posts
    Rep Power
    429
    Working fine here. Maybe an ISP issue as you are all browsing via BE.

  5. #5

    glennda's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Sussex
    Posts
    7,821
    Thank Post
    272
    Thanked 1,140 Times in 1,036 Posts
    Rep Power
    351
    could be but seems to be only happening with this site and my works admin interface for our website!

  6. #6

    SimpleSi's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Lancashire
    Posts
    5,829
    Thank Post
    1,476
    Thanked 595 Times in 446 Posts
    Rep Power
    170
    Seems OK at school today - will see what is like at home tonight again.

    Si

  7. #7

    beeswax's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    England
    Posts
    2,285
    Thank Post
    285
    Thanked 225 Times in 153 Posts
    Rep Power
    132
    Had the same at home this morning. Site slow to load, not loading css etc. Same in school tho' seems to be behaving now.

  8. #8

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,837
    Thank Post
    974
    Thanked 1,406 Times in 851 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    460
    Never had an issue on Sky BB

  9. #9

    glennda's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Sussex
    Posts
    7,821
    Thank Post
    272
    Thanked 1,140 Times in 1,036 Posts
    Rep Power
    351
    Yeah it seems to be working from work. I will see if its slow from home tonight.

  10. #10

    SimpleSi's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Lancashire
    Posts
    5,829
    Thank Post
    1,476
    Thanked 595 Times in 446 Posts
    Rep Power
    170
    mm - not good at home again - I'm on 02 broadband - BBC News, El Reg, Facebook all seem fine - just edugeek

    Si

  11. #11

    webman's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    North East England
    Posts
    8,422
    Thank Post
    645
    Thanked 967 Times in 667 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    328
    Same for me (Be broadband). Not sure if it's EduGeek or 3rd party ad servers yet.

  12. #12

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,837
    Thank Post
    974
    Thanked 1,406 Times in 851 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    460
    o2 and Be use the same LLU platform I believe where as sky for example uses easynet so they could be the same.
    http://www.samknows.com/broadband/llu/be

    Be Unlimited caused a stir in 2005 by launching the UK's fastest broadband - a 24Mbps ADSL2+ product. In 2006 Be were acquired by O2. Since then Be's LLU network has grown considerably, and O2 launched their broadband product on the back of the Be network in Autumn 2007.

    Be/O2 very kindly provide the site with daily updates of their unbundled exchanges list.

  13. #13

    glennda's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Sussex
    Posts
    7,821
    Thank Post
    272
    Thanked 1,140 Times in 1,036 Posts
    Rep Power
    351
    I'm struggling with a few sites today at home not just edugeek

  14. #14

    glennda's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Sussex
    Posts
    7,821
    Thank Post
    272
    Thanked 1,140 Times in 1,036 Posts
    Rep Power
    351
    I having a few pages sitting waiting for edugeek.net.woopra-ns.com

    although i don't think this is the cause of the problem not sure whats coming from there.
    Attached Images Attached Images

  15. #15

    Sylv3r's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Co. Durham
    Posts
    3,268
    Thank Post
    380
    Thanked 388 Times in 343 Posts
    Rep Power
    150
    I'm having an issues with the site and Be too.

    It was the same yesterday.

    I've stuck in a support ticket - I'll update this if I hear back from them



SHARE:
+ Post New Thread
Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Live Video Delay
    By quaium in forum General Chat
    Replies: 32
    Last Post: 28th October 2012, 10:44 AM
  2. smartboard delay problem
    By torledo in forum Hardware
    Replies: 1
    Last Post: 29th November 2007, 04:04 PM
  3. Site issues 25/07/2007
    By russdev in forum General EduGeek News/Announcements
    Replies: 35
    Last Post: 27th July 2007, 03:11 PM
  4. Delay in Summative Test
    By Sylv3r in forum ICT KS3 SATS Tests
    Replies: 2
    Last Post: 21st April 2006, 09:13 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •