+ Post New Thread
Results 1 to 10 of 10
EduGeek.net Site Problems Thread, cdn1.edugeek in EduGeek Stuff; Whenever I change forums it takes an age to connect and then I'm getting a list style display, no graphics. ...
  1. #1
    leco's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    West Yorkshire
    Posts
    2,026
    Thank Post
    595
    Thanked 125 Times in 119 Posts
    Rep Power
    41

    cdn1.edugeek

    Whenever I change forums it takes an age to connect and then I'm getting a list style display, no graphics. The connection seems to be via cdn1.edugeek.net. Is anyone else getting this, or is it just me? What can I do to get it back to the usual display?
    Last edited by ZeroHour; 8th October 2010 at 03:12 PM.

  2. #2

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,583
    Thank Post
    874
    Thanked 1,294 Times in 787 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    437
    Hi
    Basically cdn1.edugeek.net is a content delivery network. I sometimes see a stall type effect but everything generally loads fine.
    Can you attach a screenshot?
    I will get in contact with our CDN company and see what could be the issue.

  3. #3

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,583
    Thank Post
    874
    Thanked 1,294 Times in 787 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    437
    I have tweaked the caching now a little. Let me know if it reoccurs.

  4. #4
    leco's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    West Yorkshire
    Posts
    2,026
    Thank Post
    595
    Thanked 125 Times in 119 Posts
    Rep Power
    41
    Thanks, will try to send a screen shot tomorrow as it's only happening at work. (Which kinda begs the question if it's an RBC filter) I know I tried at about half 3 today and it was so slow I gave up.

  5. #5

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,583
    Thank Post
    874
    Thanked 1,294 Times in 787 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    437
    Yeh I didnt apply the tweak properly till later. Let me know how it is tomorrow

  6. #6
    leco's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    West Yorkshire
    Posts
    2,026
    Thank Post
    595
    Thanked 125 Times in 119 Posts
    Rep Power
    41
    OK ta will check tomoz

  7. #7
    leco's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    West Yorkshire
    Posts
    2,026
    Thank Post
    595
    Thanked 125 Times in 119 Posts
    Rep Power
    41
    Here's what the list looks like. It has changed as yesterday, this at least is formatted. Attachment 7922

  8. #8

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,583
    Thank Post
    874
    Thanked 1,294 Times in 787 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    437
    Hmm never had that issue myself. I have tweaked the css now to prevent it using cdn1. Let me know how it is now.

  9. Thanks to ZeroHour from:

    leco (18th August 2010)

  10. #9
    leco's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    West Yorkshire
    Posts
    2,026
    Thank Post
    595
    Thanked 125 Times in 119 Posts
    Rep Power
    41
    Seems to be ok now thanks

  11. #10
    p858snake's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Queensland
    Posts
    1,488
    Thank Post
    37
    Thanked 175 Times in 151 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    50
    Quote Originally Posted by leco View Post
    Here's what the list looks like. It has changed as yesterday, this at least is formatted. Attachment 7922
    IPod devices are also having that.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. [OPEN] Bug/Error: Links to other threads within Edugeek.net send me to the Edugeek Home Page
    By tazz in forum EduGeek.net Site Problems
    Replies: 9
    Last Post: 31st December 2009, 08:37 PM
  2. EduGeek Blogs - Public or Private/EduGeek only?
    By mb2k01 in forum General Chat
    Replies: 4
    Last Post: 13th April 2009, 04:08 PM
  3. More EduGeek!!
    By Dos_Box in forum General Chat
    Replies: 27
    Last Post: 18th May 2007, 06:59 PM
  4. What is Edugeek.com
    By drjturner in forum General Chat
    Replies: 18
    Last Post: 21st December 2006, 12:23 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •