+ Post New Thread
Results 1 to 7 of 7
EduGeek.net Site Problems Thread, Invalid forum error in EduGeek Stuff; Just tried to access this thread: Joint Press Release NAACE- Of one mind: ICT in Education is important! Returned an ...
  1. #1

    sparkeh's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    6,857
    Thank Post
    1,317
    Thanked 1,683 Times in 1,128 Posts
    Blog Entries
    22
    Rep Power
    511

    Invalid forum error

    Just tried to access this thread: Joint Press Release NAACE- Of one mind: ICT in Education is important!

    Returned an error saying I didn't have permission to view it, however I accessed it the other day and I can see the last reply is by another user.

    It says it is in 'Forums: vBCms Comments" but if I click on that it returns and error saying "Invalid forum specified"

    Bug or thread deleted and still showing up or something?
    Last edited by ZeroHour; 27th June 2010 at 05:48 PM.

  2. #2

    elsiegee40's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Kent
    Posts
    9,823
    Thank Post
    1,823
    Thanked 2,252 Times in 1,658 Posts
    Rep Power
    805
    Variation on a theme - I get "sorry you do not have permission..."

  3. #3
    leco's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    West Yorkshire
    Posts
    2,026
    Thank Post
    595
    Thanked 125 Times in 119 Posts
    Rep Power
    41
    I noticed this also, if in the Forum column it states vBcms as the forum there's no way in. However, if you can find the thread somewhere else (maybe on the front page) then you can get in. ZH is aware I believe.

  4. 2 Thanks to leco:

    elsiegee40 (25th June 2010), sparkeh (25th June 2010)

  5. #4

    elsiegee40's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Kent
    Posts
    9,823
    Thank Post
    1,823
    Thanked 2,252 Times in 1,658 Posts
    Rep Power
    805
    You are right - you can get to it from the Home page (I'm hardly ever on that page!)... so I've read the statement now

  6. #5

    sparkeh's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    6,857
    Thank Post
    1,317
    Thanked 1,683 Times in 1,128 Posts
    Blog Entries
    22
    Rep Power
    511
    Oh yeah its accessible from the front page. Thanks!

  7. #6

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,640
    Thank Post
    925
    Thanked 1,340 Times in 819 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    448
    Yeh in 4.0.4 they wrote code that overrides permissions (which you all have to get in there) and locks out the comments forum. The lovely thing is they never logged it in the changelogs, joy.
    I am trying to get it sorted to filter those posts out to prevent the issue.

    Cheers

  8. #7

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,640
    Thank Post
    925
    Thanked 1,340 Times in 819 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    448
    Hi
    I have removed the code that vbulletin added to block access so it should be fixed for now.

    Cheers

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. [Moodle} Move a forum post into another forum in the same course.
    By FN-GM in forum Virtual Learning Platforms
    Replies: 4
    Last Post: 18th October 2009, 06:53 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 13th August 2008, 12:24 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 22nd June 2008, 11:24 PM
  4. Replies: 3
    Last Post: 3rd June 2008, 10:27 AM
  5. Invalid drive Error during Install
    By Andie in forum Windows
    Replies: 14
    Last Post: 19th January 2008, 11:21 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •