+ Post New Thread
Results 1 to 15 of 15
EduGeek.net Site Problems Thread, VB4 isn't quite right in Firefox in EduGeek Stuff; The "Welcome <username> panel that is in the top right hand corner of the screen when logged in, is slightly ...
  1. #1
    theeldergeek
    Guest

    VB4 isn't quite right in Firefox

    The "Welcome <username> panel that is in the top right hand corner of the screen when logged in, is slightly hidden behind the "search" box below it. This obscures the "SETTINGS" and "YOUR ALERTS" buttons.

    The problem isn't there in IE8
    Last edited by ZeroHour; 18th May 2011 at 03:06 PM.

  2. #2
    leco's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    West Yorkshire
    Posts
    2,026
    Thank Post
    595
    Thanked 125 Times in 119 Posts
    Rep Power
    41
    Don't get that here - all boxes are clear and visible in FF

  3. #3
    WithoutMotive's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Wigan, UK
    Posts
    580
    Thank Post
    37
    Thanked 35 Times in 30 Posts
    Rep Power
    24
    All seems fine here in FF

  4. #4
    theeldergeek
    Guest
    I'd attach some screen grabs, but it appears I'm not able to with this new version.
    Last edited by theeldergeek; 6th April 2010 at 11:51 AM.

  5. #5

    EduTech's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Reading
    Posts
    4,980
    Thank Post
    158
    Thanked 888 Times in 699 Posts
    Blog Entries
    3
    Rep Power
    265
    @theeldergeek

    To Add attachments:

    Click "Reply"
    Click "Go Advanced"
    Click "Manage Attachments"

    James.

  6. #6
    theeldergeek
    Guest
    Right .... somehow (by re-uploading the files several times over) I can now attach them. You'll see that in the Firefox version, the "Welcome" box is much lower down the screen than the IE one.
    Attached Images Attached Images

  7. #7

    glennda's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Sussex
    Posts
    7,714
    Thank Post
    269
    Thanked 1,116 Times in 1,012 Posts
    Rep Power
    345
    just to let you know zerohour just said there is a problem with uploading! is it a screen res thing? i opened firefox and looked fine on screen res 1440x900 right be it shrinks it to much or something (firefox version
    3.5.8 as i know there is a newer version i just havn't installed yet)

    Toby

  8. #8
    theeldergeek
    Guest
    Quote Originally Posted by glennda View Post
    just to let you know zerohour just said there is a problem with uploading! is it a screen res thing? i opened firefox and looked fine on screen res 1440x900 right be it shrinks it to much or something (firefox version
    3.5.8 as i know there is a newer version i just havn't installed yet)

    Toby
    My res is 1920 x 1200 but when I change to 1440 x 900, it stays the same, that is, the problem remains.

    Thanks for the heads up about uploading; also note the German (at least I think it is German) text above the thumbnail.

  9. #9

    ZeroHour's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    5,579
    Thank Post
    870
    Thanked 1,294 Times in 787 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    437
    Yeh there appears to be a bug in vbulletins languages, ze germans have arrived but I will be nuking all the languages tonight.

  10. #10

    glennda's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Sussex
    Posts
    7,714
    Thank Post
    269
    Thanked 1,116 Times in 1,012 Posts
    Rep Power
    345
    which version of firefox are you using? mine won't upgrade enless i uninstall and reinstall newest version so ill test it later when im at home

  11. #11
    theeldergeek
    Guest
    Quote Originally Posted by ZeroHour View Post
    Yeh there appears to be a bug in vbulletins languages, ze germans have arrived but I will be nuking all the languages tonight.
    ...and the Firefox issue where the spacing betwixt the "user panel" and the "search" field overlaps? Do you see the problem, or is it exclusive to me? Also noted it is not recording the correct "last login" time as I have definitely been on since "yesterday at 7:04pm"

    EDIT : logon time is now working.
    Last edited by theeldergeek; 6th April 2010 at 01:32 PM.

  12. #12
    theeldergeek
    Guest
    Quote Originally Posted by glennda View Post
    which version of firefox are you using? mine won't upgrade enless i uninstall and reinstall newest version so ill test it later when im at home
    Sorry, should have mentioned, I am using Firefox 3.6.3

  13. #13

    glennda's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Sussex
    Posts
    7,714
    Thank Post
    269
    Thanked 1,116 Times in 1,012 Posts
    Rep Power
    345
    just updated my firefox and still appears to be okay to me!

  14. #14
    theeldergeek
    Guest
    Quote Originally Posted by glennda View Post
    just updated my firefox and still appears to be okay to me!
    Hah! It's OK for me now too!?! I literally made a post in another thread, refreshed the page, and the 'gap' has opened up!


  15. #15
    theeldergeek
    Guest
    Quote Originally Posted by theeldergeek View Post
    The "Welcome <username> panel that is in the top right hand corner of the screen when logged in, is slightly hidden behind the "search" box below it. This obscures the "SETTINGS" and "YOUR ALERTS" buttons.

    The problem isn't there in IE8
    I also get a fuddled log in area in Firefox before I am logged in. I'd upload a picture, but attachments is still broken.

    Basically, the "remember me" check box is over the top of the 'login' button.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 16th November 2010, 01:35 PM
  2. Well isn't this pretty...
    By contink in forum Windows Vista
    Replies: 40
    Last Post: 5th September 2007, 03:15 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •