+ Post New Thread
Results 1 to 10 of 10
EduGeek.net Site Problems Thread, EDU-ADVERTS in EduGeek Stuff; i always see the banner for the 'please display our adverts we need hits' but i have no ad blocker ...
  1. #1
    gibbo_ap's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Staffs, UK
    Posts
    937
    Thank Post
    233
    Thanked 81 Times in 64 Posts
    Rep Power
    37

    EDU-ADVERTS

    i always see the banner for the 'please display our adverts we need hits' but i have no ad blocker installed on this station and feel guilty. i dont get the normal iframe type filter page in place of an ad.

    am i alone.....i feel bad!

  2. #2

    EduTech's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Reading
    Posts
    5,080
    Thank Post
    160
    Thanked 941 Times in 733 Posts
    Blog Entries
    3
    Rep Power
    276
    Quote Originally Posted by gibbo_ap View Post
    i always see the banner for the 'please display our adverts we need hits' but i have no ad blocker installed on this station and feel guilty. i dont get the normal iframe type filter page in place of an ad.

    am i alone.....i feel bad!
    I get the same mate, i think our LEA blocks it to be honest! must do as i see it often.

    James.

  3. #3

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    London
    Posts
    2,963
    Thank Post
    160
    Thanked 153 Times in 117 Posts
    Rep Power
    50
    I get it several times a day, other times the ads load. Not sure if the system isnt perfect or if its the LEA proxy

  4. #4
    leco's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    West Yorkshire
    Posts
    2,026
    Thank Post
    595
    Thanked 125 Times in 119 Posts
    Rep Power
    42
    I also get this at school, it's random. At home I have no advert blockers but get the same random effects. Sometimes they load at other times they don't.

  5. #5

    EduTech's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Reading
    Posts
    5,080
    Thank Post
    160
    Thanked 941 Times in 733 Posts
    Blog Entries
    3
    Rep Power
    276
    Quote Originally Posted by leco View Post
    I also get this at school, it's random. At home I have no advert blockers but get the same random effects. Sometimes they load at other times they don't.
    Works fine at home for myself, just at work.

    James.

  6. #6
    gibbo_ap's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Staffs, UK
    Posts
    937
    Thank Post
    233
    Thanked 81 Times in 64 Posts
    Rep Power
    37
    Sounds like a serious issue if edugeek isnt getting the £$£$£ from the hits from all of us alone that adds up!

  7. #7

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    16,374
    Thank Post
    906
    Thanked 1,811 Times in 1,559 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    468
    Block the Image URL so it wont come up, thats what i do

  8. #8

    glennda's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Sussex
    Posts
    7,821
    Thank Post
    272
    Thanked 1,140 Times in 1,036 Posts
    Rep Power
    351
    i get it before the ads load all the time.

  9. #9

    DaveP's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Can't talk now: The mother-ship is calling!
    Posts
    9,381
    Thank Post
    354
    Thanked 1,350 Times in 928 Posts
    Blog Entries
    4
    Rep Power
    1203
    Quote Originally Posted by tobyglenn View Post
    i get it before the ads load all the time.
    Me too [working from home] In fact I saw it [for a sec] before replying to the post [no ad blockers in place]

  10. #10

    glennda's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Sussex
    Posts
    7,821
    Thank Post
    272
    Thanked 1,140 Times in 1,036 Posts
    Rep Power
    351
    i don't have blockers etc,



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Web Adverts
    By RabbieBurns in forum How do you do....it?
    Replies: 0
    Last Post: 24th December 2009, 10:16 AM
  2. Adverts *update*
    By Dos_Box in forum General EduGeek News/Announcements
    Replies: 0
    Last Post: 21st September 2009, 02:10 PM
  3. fasthosts adverts ? ?
    By EduTech in forum General Chat
    Replies: 21
    Last Post: 25th April 2009, 10:11 PM
  4. Adverts
    By teejay in forum Comments and Suggestions
    Replies: 5
    Last Post: 30th March 2009, 09:24 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •